Τις δικές της εκδοχές για τον θάνατο των τριών παιδιών της, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων που δέχθηκε από την ανακρίτρια. ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τις δικές της εκδοχές για τον θάνατο των τριών παιδιών της, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων που δέχθηκε από την ανακρίτρια.

Advertisement
 

Αρχικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοούσε στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν η 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, πεθάνει, λέγοντας στους γιατρούς πως «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα» και ότι η μικρή «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα».

Η 33χρονη φέρεται να απάντησε στην ανακρίτρια πως τα λόγια της αυτά ήταν ένα «καμπανάκι» προς τους γιατρούς, προκειμένου να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα περιστατικά γνώριζε ότι το παιδί της έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία.

Ακόμη η 33χρονη ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την ανακρίτρια για τις ερωτήσεις που έκανε σε νοσηλευτή για τον εάν υπήρχαν κάμερες στο νοσοκομείο. Για το θέμα αυτό φέρεται να απάντησε πως έκανε αυτή την ερώτηση γιατί είχε σημειωθεί μια κλοπή και ήθελε να είναι σίγουρη για τα προσωπικά της αντικείμενα.

Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Επιπλέον, στο πλαίσιο της απολογίας της η κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή μέχρι και την ημέρα του θανάτου της κόρης τους Τζωρτζίνας. Η 33χρονη, μάλιστα δεν άφησε καμία αιχμή για εκείνον ενώπιον της ανακρίτριας.

Επίσης, αναφορικά με το μονόκλινο δωμάτιο που φέρεται να ζήτησε ότι το αίτημα της αυτό δεν σημαίνει κάτι, διότι όπως φέρεται να υποστήριξε, θα είχε ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο δωμάτιο, λόγω της τετραπληγίας της κόρης της.

Advertisement

«Είμαι μητέρα που έχει χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή»

Επιχειρώντας, δε, να δικαιολογήσει την ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη στάση της όλο αυτό τον καιρό, η κατηγορουμένη είπε κατά τις πληροφορίες στην ανακρίτρια: «Ήδη είχα χάσει δύο παιδιά…». Ακόμη σε άλλο σημείο της απολογίας της φέρεται να ανέφερε: «Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή».

Ρωτήθηκε, τέλος, και για τα άλλα δυο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, τη Μαλένα και την Ίριδα και φέρεται να επικαλέστηκε τις ιατροδικαστικες εκθέσεις που δεν έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Ειδικά για την περίπτωση της Μαλένας φέρεται να ανέφερε πως είχε υποβάλλει μήνυση για το θάνατό της. Χαρακτηριστικά επί αυτού του θέματος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη είπε στην απολογία της: «Αν ήμουν ένοχη θα επεδίωκα έρευνα από τη Δικαιοσύνη;».

Πηγή: protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρέας με πατάτες στην κατσαρόλα

04/10/25 9:41 πμ

Κρέας με πατάτες στην κατσαρόλα

Σημάδια ότι έχετε πέσει σε κατάθλιψη και επιμένετε να το αγνοείτε

04/10/25 9:39 πμ

Σημάδια ότι έχετε πέσει σε κατάθλιψη και επιμένετε να το αγνοείτε

Κρυφές χρεώσεις στις δόσεις ασφαλίστρων ζωής – Τι προβλέπει η νέα Οδηγία 2023/2225

04/10/25 9:35 πμ

Κρυφές χρεώσεις στις δόσεις ασφαλίστρων ζωής – Τι προβλέπει η νέα Οδηγία 2023/2225

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με δύο τραυματίες στα Λαδάδικα

04/10/25 9:27 πμ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με δύο τραυματίες στα Λαδάδικα

Η δύναμη του Κόι – Πώς ένας σκύλος λειτουργεί ως συνθεραπευτής

04/10/25 9:20 πμ

Η δύναμη του Κόι – Ένας σκύλος συνθεραπευτής στο πλαίσιο της ζωοθεραπείας

Την Αμοργό επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός

04/10/25 9:02 πμ

Την Αμοργό επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός

Επιστροφή των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας στα προ κρίσης επίπεδα

04/10/25 8:59 πμ

Επιστροφή των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας στα προ κρίσης επίπεδα

12η γιορτή φιστικιού στην Αμμουδιά Σερρών

04/10/25 8:46 πμ

12η γιορτή φιστικιού στην Αμμουδιά Σερρών

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

04/10/25 12:25 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

04/10/25 12:24 πμ

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν '25- '26

04/10/25 12:22 πμ

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν ’25- ’26

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

04/10/25 12:21 πμ

Πίτες με λαχανικά και μπέικον