Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί με τα όπλα τον Απρίλιο του 1941, το πέτυχαν ειρηνικά οι χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι κατέκλυσαν τους χώρους των Οχυρών Ρούπελ στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα! Κατέλαβαν κάθε ... Περισσότερα

Μάχη του Ρούπελ

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί με τα όπλα τον Απρίλιο του 1941, το πέτυχαν ειρηνικά οι χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι κατέκλυσαν τους χώρους των Οχυρών Ρούπελ στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα!

Κατέλαβαν κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου που ήταν διαθέσιμος, αποδεικνύοντας τη δίψα όλων για εκδηλώσεις που συνδυάζουν θέαμα αλλά και γνώση της ιστορίας.

Advertisement
 

Χθες Κυριακή και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η ιστορική  αναπαράσταση των  μαχών αλλά και της παράδοσης του οχυρού Ρούπελ το 1941. Ένα υπερθέαμα που καθήλωσε, εντυπωσίασε και  κυρίως συγκίνησε όλους όσους το παρακολούθησαν.

Advertisement

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ