Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει άμεσα τροπολογία στη Βουλή για την κατάργηση της μνημονιακής ρύθμισης που περιέκοψε τα εισοδήματα των δημοσίων υπαλλήλων και για την επαναφορά του 13ου και 14ου ... Περισσότερα

Σ. Φάμελλος: Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για επιστροφή 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο

Epiloges Press

Epiloges Press

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει άμεσα τροπολογία στη Βουλή για την κατάργηση της μνημονιακής ρύθμισης που περιέκοψε τα εισοδήματα των δημοσίων υπαλλήλων και για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος κατά την επίσκεψή του στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης στο Ίλιον.

«Η κοινωνική ευημερία προϋποθέτει τη δίκαιη και αξιοπρεπή αμοιβή των εργαζομένων. Καλούμε όλα τα προοδευτικά κόμματα να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και τον κ. Μητσοτάκη να κάνει άμεσα αποδεκτή την πρότασή μας», υπογράμμισε ο Σ. Φάμελλος.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης:

«Επισκεφτήκαμε το Κέντρο Αποκατάστασης στο Ίλιον για να σημειώσουμε ότι είναι μία βασική δομή της δημόσιας πολιτικής Υγείας. Μία δομή που πρέπει να πολλαπλασιαστεί με καλά παραδείγματα σε όλη την Ελλάδα, γιατί πρέπει η πολιτική αποκατάστασης να είναι κομμάτι της δημόσιας πολιτικής. Θέλουμε να αναδείξουμε τα θετικά βήματα και τον σύγχρονο εξοπλισμό, για τον οποίο έχει συμβάλει και η περίοδος διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί χρειαζόμαστε καλά παραδείγματα. Θέλουμε να στηρίξουμε και τους εργαζόμενους που χρειάζονται ενίσχυση, διότι το Κέντρο Αποκατάστασης και αντίστοιχες δομές σε όλη την Ελλάδα, πρέπει εκτός από αποκέντρωση να έχουν και στελέχωση. Με εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί και πρέπει να κατεβάσει και τον μέσο όρο ηλικίας των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Advertisement
MEGA

Επειδή οι εργαζόμενοι είναι ο πυρήνας της κοινωνικής πολιτικής θέλω από εδώ, από το Κέντρο Αποκατάστασης στο Ίλιον, να ανακοινώσω την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, ώστε να επιστρέψει ο 13ος και ο 14ος μισθός στους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα. Στελεχωμένος Δημόσιος Τομέας και εξοπλισμένος, σημαίνει ισχυρή πολιτεία και ασφαλή κοινωνία. Η Ελλάδα αξίζει μία κοινωνία με ασφάλεια».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παπασταύρου: Η δυναμική της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας παραμένει ισχυρή και πολυεπίπεδη

13/01/26 9:31 πμ

Παπασταύρου: Η δυναμική της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας παραμένει ισχυρή και πολυεπίπεδη

Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» - «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

13/01/26 9:26 πμ

Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» – «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

13/01/26 9:19 πμ

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

13/01/26 8:43 πμ

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων

13/01/26 8:38 πμ

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης – Σκοπίων

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

13/01/26 8:32 πμ

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

13/01/26 8:26 πμ

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε - "Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς"

13/01/26 8:15 πμ

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε – “Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς”

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος - Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

13/01/26 12:12 πμ

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος – Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

Σωκράτης Φάμελλος; «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

13/01/26 12:00 πμ

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

12/01/26 11:59 μμ

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

12/01/26 11:58 μμ

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο