Στο αγαπημένο της Μεξικό, επιστρέφει η Μαρία Σάκκαρη, καθώς απόψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη) θ’ αντιμετωπίσει την Δανή, Καρολίν Βισνιάκι, η οποία πλέον, βρίσκεται στο Νο ... Περισσότερα

Ο Αλκαράθ πρότεινε σε όσους τον επικρίνουν «να προετοιμάσουν την τηλεόρασή τους, επειδή το 2024 θα είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια και καλές στιγμές.

Epilogestv

Epilogestv

Στο αγαπημένο της Μεξικό, επιστρέφει η Μαρία Σάκκαρη, καθώς απόψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη) θ’ αντιμετωπίσει την Δανή, Καρολίν Βισνιάκι, η οποία πλέον, βρίσκεται στο Νο 238 του κόσμου.

    Η αναμέτρηση θα γίνει στο πλαίσιο του «2023 TennisFest GNP», που θα φιλοξενηθεί στο Μεξικό και σ’ ένα γήπεδο χωρητικότητας 42.000 θεατών, ενώ μετά τον αγώνα της Σάκκαρη, θ’ ακολουθήσει η συνάντηση του Κάρλος Αλκαράθ (Νο 2 στον κόσμο) με τον Αμερικανό, Τόμι Πολ (Νο 12). 

    Στο περιθώριο αυτού του τουρνουά, ο νεαρός Ισπανός υποσχέθηκε ένα «πολύ έντονο 2024», δηλώνοντας ότι θέλει να «αποτρέψει» την κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς.

    «Ο Τζόκοβιτς είπε ότι είναι έτοιμος να κατακτήσει τα τέσσερα Grand Slam και το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά είμαστε εδώ για να τον σταματήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλκαράθ και πρόσθεσε:

    «Το πρώτο μέρος της σεζόν μου ήταν θεαματικό, αλλά μετά το Wimbledon είχα μια λίγο αρνητική περίοδο. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και πρέπει να μάθω από αυτές τις καταστάσεις».

    Στην συνέχεια, ο Αλκαράθ πρότεινε σε όσους τον επικρίνουν «να προετοιμάσουν την τηλεόρασή τους, επειδή το 2024 θα είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια και καλές στιγμές. Θα προπονηθώ και θα προσπαθήσω να είμαι στο ίδιο επίπεδο ή ακόμα καλύτερα από εφέτος. Εξακολουθώ να είμαι το ίδιο αγόρι. Το γεγονός ότι είμαι διάσημος δεν πρόκειται να αλλάξει την προσωπικότητά μου, ακόμα και με όλες τις προσδοκίες των ανθρώπων που με συγκρίνουν με τον Φέντερερ ή τον Ράφα (σ.σ. Ναδάλ)».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» - «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

13/01/26 9:26 πμ

Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» – «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

13/01/26 9:19 πμ

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

13/01/26 8:43 πμ

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων

13/01/26 8:38 πμ

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης – Σκοπίων

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

13/01/26 8:32 πμ

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

13/01/26 8:26 πμ

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε - "Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς"

13/01/26 8:15 πμ

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε – “Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς”

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος - Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

13/01/26 12:12 πμ

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος – Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

Σωκράτης Φάμελλος; «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

13/01/26 12:00 πμ

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

12/01/26 11:59 μμ

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

12/01/26 11:58 μμ

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

12/01/26 11:57 μμ

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα