Σάμος: Παραμένουν τα προβλήματα με την τροφοδοσία του νησιού

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, ζητά με επείγουσα επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γεώργιος Κυριαζής, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση και την τροφοδοσία του νησιού.

Σύμφωνα με την επιστολή που προώθησε ο κ. Κυριαζής “λόγω της μη δρομολόγησης έκτακτων δρομολογίων κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και για την αμέσως επόμενη εβδομάδα, μεγάλος όγκος εμπορευμάτων και προμηθειών που προορίζονταν για τη Σάμο παρέμειναν στο λιμάνι του Πειραιά”.

“Η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω με την ακύρωση δρομολογίου λόγω απαγορευτικού απόπλου, αλλά και της αργίας της Πρωτομαγιάς”, πρόσθεσε. “Αποτέλεσμα είναι ότι το νησί θα παραμείνει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση για αρκετές ημέρες, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την επάρκεια βασικών προϊόντων στα καταστήματα”, συμπλήρωσε..



Babis

“Τα προβλήματα βέβαια παραμένουν και το καλοκαίρι, όταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και υπάρχουν αυξημένα δρομολόγια προς το νησί, μόνον ένα πιάνει στο λιμάνι της Σάμου. Αποτέλεσμα είναι ότι τα περισσότερα εμπορεύματα πρέπει να μεταφέρονται από το Καρλόβασι στην πρωτεύουσα”, καταλήγει ο κ. Κυριαζής.

πηγή ertnews.gr

ΕλλάδαΣάμος: Παραμένουν τα προβλήματα με την τροφοδοσία του νησιού

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σύντομα σε εφαρμογή η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αξιολόγηση των δημόσιων υπηρεσιών – video

Μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αξιολόγησης των δημοσίων υπηρεσιών από...

Δημοσκόπηση Interview: Κερδίζει 2 μονάδες η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Τρίτη με πτώση η Πλεύση Ελευθερίας

Άνοδο των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας κατά 2 μονάδες σε σχέση...

Αύξηση 40% στις αιτήσεις για χρυσή βίζα στην Ελλάδα μετά τη σύλληψη Ιμάμογλου

Σύμφωνα με άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Σοζτζού αυξήθηκε το...

Τελευταία Νέα