Σάρωσε τα μετάλλια η Σερραϊκή «Dream Team» της άρσης βαρών

Σε θρίαμβο για τη Σερραϊκή άρση βαρών εξελίχτηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, νέων ανδρών – νέων γυναικών που διεξήχθη στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

 

TORA.GR
elections
NIKOS ZAPARAS
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Σερραϊκών συλλόγων σάρωσαν τα μετάλλια κατακτώντας συνολικά 37 από τα οποία 18 χρυσά, 5 αργυρά και 14 χάλκινα ενώ σημείωσαν πέντε Πανελλήνια ρεκόρ. Ένας καταπληκτικός απολογισμός και μια φανταστική επίδοση που όσοι όμως γνωρίζουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο γυμναστήριο κάτω από το βόρειο πέταλο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, που και με προσωπική εργασία των Κωνσταντινίδη και Γκαρίπη έχει μετατραπεί σε έναν σύγχρονο και ανθρώπινο χώρο προπόνησης και όπως φαίνεται και σε ένα εκκολαπτήριο πρωταθλητών, περίμεναν αυτά τα αποτελέσματα.

 

«Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό με 22 πανελλήνια ρεκόρ, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος και απόλυτα ικανοποιήμενος από τις επιτυχίες των παιδιών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Βασίλης Κωνσταντινίδης που τόνισε ότι «φάνταζε απίστευτο, αλλά τα παιδιά αυτά δεν έχουν ταβάνι. Η άρση βαρών στις Σέρρες δουλεύει και δουλεύει σωστά. Θα δουλεύει ακόμα καλύτερα γιατί το αγαπάμε αυτό που κάνουμε κι εμείς και τα παιδιά και οι φίλοι του αθλήματος».

 


Ένα εκπληκτικό δίδυμο έχουν συνθέσει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης και ο Κώστας Γκαρίπης που εξακολουθούν και σηκώνουν ψηλά τη Σερραϊκή άρση βαρών

Με προπονητές τους Παναγιώτη Γουδεντζίκη και Βασίλη Κωνσταντινίδη και βέβαια με τον Κώστα Γκαρίπη που μαζί με τον Κωνσταντινίδη έχουν κάνει ένα απίστευτο δίδυμο οι επιτυχίες των αθλητών του του Powersports CLUB Serres ήταν:

Μισακιάν Αμαγιακ (73 κιλά):

 

 

 

Τρία χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και 3 χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών με 4 πανελλήνια ρεκόρ παίδων κι ένα πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων.

 

Το πανελλήνιο ρεκόρ στους παίδες ο Μισακιάν Αμαγιάκ το σημείωσε στα 73κ. Ο νεαρός αθλητής σήκωσε 120κ. στο αρασέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις προσπάθειες που επιχείρησε αποτέλεσαν πανελλήνια ρεκόρ.

 

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφτηκαν για τον Μισακιάν από το επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας:

 

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΑΚΙΑΝ

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έσπασε ο Αμαγιάκ Μισακιάν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που διεξάγεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής στις προσπάθειές του κατέρριψε 4 φορές το Πανελλήνια ρεκόρ Παίδων και σημείωσε και πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων. Στο αρασέ και οι τρεις επιτυχημένες προσπάθειές του αποτέλεσαν Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων (111κ., 118κ., 120κ.), με την τελευταία να αποτελεί και Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων. Στους Παίδες με 255κ. στο σύνολο βελτίωσε το Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Παίδων «Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα Πανελλήνια ρεκόρ. Η απόδοσή μου, ωστόσο θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, αλλά αντιμετώπιζα ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και ήμουν τις τελευταίες ημέρες άρρωστος. Στο Ζετέ δεν τα πήγα καλά, αλλά πλέον, θα ρίξω το βάρος μου στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων», τόνισε ο Αμαγιάκ Μισακιάν.

 

Νίκος Σεραφειμίδης (Α.Σ.Σερρών Κρόνος)

 

 

 

3 χρυσά και 3 χάλκινα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

 

Χριστίνα Τερζή (Α.Σ.Σερρών Κρόνος):

 

 

Τρία χρυσά μετάλλια

Μαρίνα Κεραμιτσή (Α.Σ.Σερρών Κρόνος):

 

 

Δύο κύπελλα και 6 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνια Νέων Γυναικών και Γυναικών.

Και μόνο η παρουσία του Κώστα Γκαρίπη δίνει λάμψη στη Σερραϊκή αποστολή με τις τεράστιες επιτυχίες που έχει στην καριέρα του
Κώστας Γκαρίπης (Α.Σ.Σερρών Κρόνος)

 

Χάλκινο μετάλλιο για τον… βετεράνο της ομάδας

 

Χρήστος Χριστοφορίδης- Α.Ο.Σερρών («Μέγας Αλέξανδρος»):

 

Δύο ασημένια και δύο χάλκινα..

 

Έξι μετάλλια για τον Γιάννη Κλιάμπα

 

 

 


Γιάννη Κλιάμπας (Α.Σ.Σερρών Πλάτων):

6 μετάλλια (τα 3 χρυσά και τα 3 αργυρά)

Γιώργος Τσιφίδας (Α.Σ.Σερρών Πλάτων):

 

3 χάλκινα μετάλλια…

Γιώργος Αποστολίδης (Α.Ο.Σερρών Μέγας Αλέξανδρος)

 

 

4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών με εξαιρετική εμφάνιση και ατομικά ρεκόρ.

Γιάννης Αρβανιτίδης (Α.Σ.Σερρών Πλάτων)

 

 

4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Λάμπρος Βαβατζιάνης (Α.Σ.Σερρών Πλάτων)

 

5η θέση για το βενιαμίν της ομάδας με ρεκόρ στο επολέ ζετέ.

 

ΕΡΤ

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *