Σχολικές καθαρίστριες: “Ντρέπομαι και χαμηλώνω το βλέμμα μου όταν καλησπερίζω την κυρία που εργάζεται στο σχολείο”(video)«Ντρέπομαι να συναντήσω τους εκπροσώπους των εργολάβων καθαριότητας και χαμηλώνω το βλέμμα μου , όταν καλησπερίζω την κυρία που εργάζεται στο σχολείο, που είμαι Διευθυντής» .

 

Με τα λόγια αυτά απευθύνεται στον πρόεδρο του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής α’θμιας εκπαίδευσης Ν.Σερρών κος Σιαμάγκας, σε επιστολή του προς τον κο Δέρβο, που εξασφάλισε αποκλειστικά η τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

 

Και συνεχίζει:

« Το ίδιο πρέπει να αισθάνονται όλοι όσοι μπορούν να επισπεύσουν τη διαδικασία πληρωμής τους και δεν το πράττουν. Σας ζητώ να εργαστείτε με όλες σας τις δυνάμεις και να κινητοποιήσετε κάθε έναν και καθεμιά, που έχει λόγο και ρόλο στη διαδικασία πληρωμής τους, ώστε ποτέ ξανά να μην παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο… και να πληρώνονται όπως όλοι οι εργαζόμενοι στο τέλος του μήνα.

Μάλιστα, η καθυστέρηση στις πληρωμές των εργαζομένων στην καθαριότητα δεν είναι καινούριο φαινόμενο, αφού συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο.


 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

 

Σύμφωνα πάντως με τον κο Σιαμάγκα μετά από παρέμβαση της επιτροπής , η οποία συνεδρίασε για το θέμα αυτό, αποφάσισε οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα να πληρωθούν στις 13 Δεκεμβρίου για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και από το νέο έτος για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *