Σε κατάσταση πολιορκίας βρίσκεται το Ζάγκρεμπ, ακόμη και αστυνομικοί με πολιτικά κάνουν περιπολίες στην πόλη, ενώ το ξενοδοχείο Doubletree Hilton, όπου διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ, είναι …περικυκλωμένο από την ... Περισσότερα

Σε κατάσταση πολιορκίας το Ζάγκρεμπ, το ξενοδοχείο της ΑΕΚ περικυκλωμένο από αστυνομικούς, περιπολίες σε όλη την πόλη

Epiloges Press

Epiloges Press

Σε κατάσταση πολιορκίας βρίσκεται το Ζάγκρεμπ, ακόμη και αστυνομικοί με πολιτικά κάνουν περιπολίες στην πόλη, ενώ το ξενοδοχείο Doubletree Hilton, όπου διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ, είναι …περικυκλωμένο από την αστυνομία.

Αυτή είναι η εικόνα που δίνει η ιστοσελίδα της καθημερινής εφημερίδας της Κροατίας “sportske novosti” για την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα της χώρας, από τη στιγμή της άφιξης της αποστολής της πρωταθλήτριας και Κυπελλούχου Ελλάδας ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, που θα διεξαχθεί στη σκιά της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη εβδομάδα.

«Η φράση “δρακόντεια μέτρα ασφαλείας” φαίνεται λίγη για να περιγράψει την έκταση των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την αποστολή της ΑΕΚ στην Κροατία» αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι «λίγο μετά το μεσημέρι, η αποστολή της ΑΕΚ προσγειώθηκε στο Ζάγκρεμπ. Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο, η αστυνομία έκλεισε όλους τους δρόμους, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας που τους συνόδευσαν από το αεροδρόμιο Φράνιο Τούτζμαν στο ξενοδοχείο Doubletree Hilton για να αποτρέψουν οποιοδήποτε επεισόδιο, ήταν ακόμη μεγαλύτερες. Το Ζάγκρεμπ είναι σε κατάσταση πολιορκίας».

Και συνεχίζει: «Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι περικυκλωμένο από την αστυνομία για να αποφευχθούν νέα επεισόδια. Η Ντιναμό μας λέει ότι είναι σε συνεχή επαφή με την αστυνομία όσον αφορά τη διοργάνωση του αγώνα με την ΑΕΚ στο Μακσιμίρ. Το ματς με την ΑΕΚ είναι φυσικά υψηλού κινδύνου, οπότε η αστυνομία θα παρακολουθεί πολύ στενά όλα όσα συμβαίνουν. Γίνονται περιπολίες στην πολή, όχι μόνο από αστυνομικούς με στολή, αλλά υπάρχουν αστυνομικοί με πολιτικά».

Advertisement
Family Kitchen

Υπό Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η άφιξη της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ

Υπό Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ όπου αύριο βράδυ (15/8, 21:00) αντιμετωπίσει την Ντιναμό στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τους «κιτρινόμαυρους» αφίχθη στην κροατική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 12 και τα μέλη της επιβιβάστηκαν σε δύο πούλμαν μέσα στον αεροδιάδρομο. Η αστυνομία ήταν πανταχού παρούσα, η ΑΕΚ δεν πέρασε από τα κτίρια του αεροδρομίου αλλά αναχώρησε απευθείας για το ξενοδοχείο. Όλοι οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί για να διασφαλιστεί η γρήγορη και ασφαλής μετάβαση της αποστολής στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακή των Βαΐων - Σήμερα ψάλλεται η ακολουθία του Νυμφίου

04/04/26 7:32 μμ

Κυριακή των Βαΐων – Σήμερα ψάλλεται η ακολουθία του Νυμφίου

Η Ολομέλεια των προέδρων των ΔΣΕ καταδικάζει την συμπεριφορά της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην δίκη για τα Τέμπη

04/04/26 8:32 μμ

Η Ολομέλεια των προέδρων των ΔΣΕ καταδικάζει την συμπεριφορά της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην δίκη για τα Τέμπη

Ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γ. Μυλωνάκη για δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

04/04/26 8:26 μμ

Ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γ. Μυλωνάκη για δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

Το "τελεσίγραφο" προς το Ιράν λήγει σε 48 ώρες, υπενθυμίζει ο πρόεδρος Τραμπ

04/04/26 7:56 μμ

Το “τελεσίγραφο” προς το Ιράν λήγει σε 48 ώρες, υπενθυμίζει ο πρόεδρος Τραμπ

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στη Δήμαρχο Σερρών παιδιά και μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων

04/04/26 7:46 μμ

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στη Δήμαρχο Σερρών παιδιά και μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων

Σπηλιά της Αναλήψεως στο Αχλαδοχώρι Σερρών: Ένα μυστηριώδες σπήλαιο με άγνωστη ιστορία

04/04/26 7:39 μμ

Σπηλιά της Αναλήψεως στο Αχλαδοχώρι Σερρών: Ένα μυστηριώδες σπήλαιο με άγνωστη ιστορία

Πασχαλιά: Πώς να τη φυτέψετε και τι να προσέξετε

04/04/26 7:36 μμ

Πασχαλιά: Πώς να τη φυτέψετε και τι να προσέξετε

Γιατί τρώμε ψάρι την Κυριακή των Βαΐων

04/04/26 7:26 μμ

Γιατί τρώμε ψάρι την Κυριακή των Βαΐων

Βάψιμο αυγών με παντζάρια, κρεμμύδια, τσουκνίδα, μαϊντανό και άλλα φυσικά υλικά

04/04/26 7:17 μμ

Βάψιμο αυγών με παντζάρια, κρεμμύδια, τσουκνίδα, μαϊντανό και άλλα φυσικά υλικά

8 οικονομικές ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι

04/04/26 7:12 μμ

8 οικονομικές ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι

Κρίνο της κοιλάδας ή «Δάκρυ της Παναγιάς»: Σύμβολο καλής τύχης & γιατροσόφι για καρδιά και μνήμη

04/04/26 7:07 μμ

Φενγκ Σούι: 4 tips διακόσμησης για ένα τυχερό Πάσχα

Νεκρή γυναίκα στην Κόρινθο από κατάρρευση μπαλκονιού - video

04/04/26 6:51 μμ

Νεκρή γυναίκα στην Κόρινθο από κατάρρευση μπαλκονιού – video