8.1 C
Serres

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που έφυγε αβοήθητος από το Νοσοκομείο και “έσβησε” στον δρόμο

Date:

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 49χρονο Θεόδωρο Νεμουτιάνο που έχασε τη ζωή του, λίγο αφότου είχε φύγει αβοήθητος από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα.

Απαρηγόρητα τα πέντε αδέλφια και η μητέρα του που έχει χάσει τα δύο από τα επτά παιδιά της, τον Θεόδωρο και πριν λίγους μήνες την κόρη της από κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, η εξόδιος ακολουθία τελείται χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας.






Μεταξύ άλλων παρόντες είναι οι αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου και ο τ. Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Υπενθυμίζεται πως ο διοικητής του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” παραιτήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσηλευτικό ίδρυμα επειδή δεν εφημέρευε.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που πέθανε αβοήθητος από το Νοσοκομείο και "έσβησε" στο δρόμο
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που πέθανε αβοήθητος από το Νοσοκομείο και "έσβησε" στο δρόμο
ΕλλάδαΣε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που έφυγε αβοήθητος από το...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Γιατί δεν πρέπει να παρκάρουμε με στριμμένες τις ρόδες του αυτοκινήτου

Οι ειδικοί δίνουν την απάντηση σε ένα ερώτημα που...

Αναβρασμός στους αγρότες: Αποφασίζουν κινητοποιήσεις – “Δεν πάει άλλο” διαμηνύουν – video

Με δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στη Νίκαια και στη...

Αλλαγές στο νυχτερινό ρεύμα: Εφαρμογή από τον Φεβρουάριο -video

Έξι ώρες της ημέρας, μοιρασμένες σε μία μεσημβρινή και μία...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα