SER- EXPO 2017: ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ

Με μια όμορφη μουσική βραδιά την Πέμπτη το βράδυ, ξεκινούν οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Γ’ Διεθνούς Έκθεσης Ser-Expo 2017. Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με το Ωδείο Σερρών Βασίλη Ταπέ θα παρουσιάσουν μία εκδήλωση – αφιέρωμα στα ωραιότερα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.
Το έντεχνο συγκρότημα των Ωδείων Β. Ταπέ «Αιολική Οκτάβα», μέσα από μια υπερβατική και νοσταλγική διάθεση, θα μας ταξιδέψει σε ένα ρομαντικό ανθολόγιο τραγουδιών με μελωδίες όπως το Πέλαγο είναι βαθύ, Κάπου υπάρχει η αγάπη μου, Τα παιδιά του Πειραιά, Μην τον ρωτάς τον ουρανό κ.α.

παίζουν οι:
Γιώργος Ταπές (πιάνο), Θανάσης Χαριζάνης (κιθάρα), Δημήτρης Διαμαντής (μπουζούκι), Αναστάσης Κουτσαμπασίδης (κρουστά).
τραγουδούν οι:
Βασίλης Ταπές, Μαρία Ταπέ, Ειρήνη Χίτζου, Δέσποινα Πολυχρόνη, Δήμητρα Μπακαλούδη και η Ευαγγελία Παπαευθυμίου.
Την ενορχήστρωση των κομματιών επιμελήθηκε ο συνθέτης & μαέστρος Γιώργος Ταπές.




Babis

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9 το βράδυ, στο συναυλιακό stage SerExpo, μπροστά από το Διοικητήριο Σερρών. Είσοδος ελεύθερη
 

ΠολιτισμόςSER- EXPO 2017: ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Οι Πυξ Λαξ έρχονται το καλοκαίρι στο Θέατρο Γης

Οι Πυξ Λαξ, το θρυλικό συγκρότημα που έχει καθορίσει...

18η Διεθνής Πανεπιστημιάδα Φοιτητικού Θεάτρου από 16 έως τις 25 Μαΐου στις Σέρρες

Η 18η Διεθνής Πανεπιστημιάδα Φοιτητικού Θεάτρου, θα πραγματοποιηθεί από...

Εντόπισαν αρχαίες ταφές βρεφών σε εργοτάξιο – Το αναπάντεχο στοιχείο

Πριν από την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών για την...

Τελευταία Νέα