Σέρρες : Αλλάζουν τα δεδομένα στην εξαφάνιση του ηλικιωμένου -Έρευνες και με υποβρύχιες κάμερες (video)

Με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου Αθανάσιου Πολυχρονιάδη, ο οποίος εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα από τη Βέργη του Δήμου Βισαλτίας

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού Χρήστος Ράμμος μιλώντας στην Ελένη Μωραϊτη σημείωσε ένα ακόμη στοιχείο, το οποίο φαίνεται πως αλλάζει τη ρώτα των ερευνών αφού υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει πως βρέθηκε το πουκάμισο του ηλικιωμένου που φορούσε την ημέρα που χάθηκε στο σπίτι του.

Kaliteros 300×250

 

 

Ωστόσο, ο κος Ράμμος τόνισε πως έχει «σαρωθεί» η περιοχή με drone προκειμένου να εντοπιστούν το τρακτέρ και η καρότσα του ηλικιωμένου αφού αν γίνει κάτι τέτοιο τότε είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί ο 86χρονος.

 Αρχές, φορείς, εθελοντές και πολίτες δεν έχουν εγκαταλείψει ούτε στιγμή την προσπάθεια για τον εντοπισμό του ηλιωμένου. Όσοι συμμετέχουν στις έρευνες, κυριολεκτικά «όργωσαν» όλη την ευρύτερη περιοχή και τον ορεινό όγκο και πλέον στρέφονται και σε άλλες κατευθύνσεις, προκειμένου να έχουν καλύψει όλα τα ενδεχόμενα. Σήμερα, κλιμάκιο της 2η ΕΜΑΚ βρέθηκε και στην περιοχή και μαζί με μέλη του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν τον ποταμό Στρυμόνα με τις υποβρύχιες κάμερες.

 

Τέλος ο κος Ράμμος απευθύνει έκκληση σε όλους του πολίτες της Π.Ε. Σερρών εάν εντοπίσουν το τρακτέρ 86χρονου να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *