Σέρρες: Άνοιξε η αυλαία για τον 43o Μαθητόκοσμο με συμμετοχή 1500 μαθητών – video

O 43oς Μαθητόκοσμος που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών « Εμμανουήλ Παππάς»  άνοιξε την αυλαία του το απόγευμα της 5ης Μάϊου 2025 στην αίθουσα των Αστεριών.

Η εκδήλωση θεσμός ξεκίνησε το 1982 και συμμετέχουν πάνω από 60 σχολικές μονάδες  της Π.Ε Σερρών με 120 και πλέον δράσεις.  Πάνω από 1500 μαθητές  και μαθήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και να αναδείξουν τις πολιτιστικές τους  δεξιότητες. Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Καραβασίλης αναφέρθηκε στο πνεύμα της συνεργασίας που καλλιεργείται  στον «Μαθητόκοσμο» ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Ειρήνη Ζαπάρα αναφέρθηκε στο πολιτιστικό αποτύπωμα  της γιορτής των μαθητών. Ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης βραβεύτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί για τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Η Δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών «Εμμανουήλ Παπάς» για την άοκνη προσπάθεια και τη συνεχιζόμενη προσφορά τους στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό.

Ενώ στη συνέχεια μαθητές και μαθήτριες ξεδίπλωσαν τις μουσικοχορευτικές τους ικανότητες.

Οι δράσεις των μαθητών συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί.

 Μαθητές του 4ου Δημοτικού μαζί με την εκπαιδευτικό τους μιλούν για την δική τους παρουσίαση και αφορά την ‘’Έξυπνη Γειτονιά’’.



Babis

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΛΙΝΤΣΑΡΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΣέρρες: Άνοιξε η αυλαία για τον 43o Μαθητόκοσμο με συμμετοχή 1500 μαθητών...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Ποιες περιοχές θα μείνουν αύριο Τετάρτη χωρίς ρεύμα

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνεται ότι αύριο, Τετάρτη 7 Μαΐου,...

Π.Σπυρόπουλος: “Πρέπει να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρήματα για τις υποδομές – video

Για τις ασφαλτοστρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη Σιντική, μίλησε...

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιo του Συλλόγου εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – video

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιου του...

Τελευταία Νέα