Σε εξέλιξη βρίσκονται  οι επετειακές εκδηλώσεις  από τον Δήμο Σερρών για τα Ελεθέρια 2021 «Σέρρες Γη Ηρώων»  οι οποίες γιορτάζονται με την λαμπρότητα που τους αρμόζει.

Κορυφαία εκδήλωση είναι η επετειακή  συναυλία  που έχει προγραμματίσει ο Δήμος  σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΣ  για την  29η  Ιουνίου  παρουσία και της Προέδρου της Δημοκρατίας  κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου καθώς σε πρώτη εκτέλεση θα παρουσιαστεί ο Ύμνος των Σερρών, δημιούργημα του Σερραίου καλλιτέχνη Γιώργου Ανδρέου.

Για τον λόγω αυτό διαμορφώνεται κατάλληλα  ο χώρος του Πάρκου του Ηρώων και σύμφωνα με τον  πρόεδρο του ΔΣ  και της Επιτροπής κ. Βασίλης Κατιρτζόγλου  είναι μια καλή ευκαιρία οι Σερραίοι να ξανά συστηθούν με το πάρκο αυτό.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους Σερραίους πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν την συναυλία στην οποία θα εφαρμοστούν τα απαραίτητα πρωτόκολλα, λόγω της Πανδημίας. Ο  ύμνος  των Σερρών θα  αποδοθεί από την χορωδία  του Μουσικού Σχολείου Σερρών.

Τα σημεία από όπου θα μπορούν να προμηθευτούν τις  απαραίτητες προσκλήσεις είναι τρία και θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ  τους.

Από πλευράς της η Πρόεδρος της ΚΕΔΗ Σερρών κ.Χρυσάνθη Παλάζη  αναφέρθηκε στην αυστηρή τήρηση του Πρωτοκόλλου λόγω της παρουσίας της προέδρου καθώς οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με δήλωση selftest  ή με βεβαίωση διπλού εμβολιασμού.

Ο Σερραίος συνθέτης  Γιώργος Ανδρέου θα παρουσιάσει  πλαισιωμένος  από ένα σύνολο καταξιωμένων καλλιτεχνών ορχηστρικές συνθέσεις και τραγούδια.


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 173