Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Οικονομολόγος Γιάννης Μίσσας και η Βιολόγος Μαρίνα Γερούση στην Μητρόπολη Σερρών. Τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, επέλεξαν ο Γιάννης Μίσσας και η ... Περισσότερα

Σέρρες: Ένας υπέροχος νεανικός γάμος για τον Γιάννη και την Μαρίνα!

Epiloges Press

Epiloges Press

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Οικονομολόγος Γιάννης Μίσσας και η Βιολόγος Μαρίνα Γερούση στην Μητρόπολη Σερρών.

Τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, επέλεξαν ο Γιάννης Μίσσας και η Μαρίνα Γερούση για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα .

Η νύφη έλαμψε με την άφιξή της στην εκκλησία, αφού εντυπωσίασε και ήταν απαστράπτουσα με το εφαρμοστό νυφικό το οποίο της ταίριαζε απόλυτα. Ένα πανέμορφο νυφικό , σε στενή γραμμή το οποίο αναδείκνυε, υπέροχα την σιλουέτα της και της χάριζε όλη την λάμψη που απαιτούσε αυτή η μέρα. Σε αντίστοιχο πνεύμα και το μακιγιάζ.
Εξίσου όμορφος και κομψός και ο Γιάννης ο οποίος επέλεξε για την σημαντική αυτή ημέρα της ζωής του, ένα ασπρόμαυρο κοστούμι σε στενή γραμμή με μαύρο παπιγιόν, άλλωστε το μαύρο αποτελεί μία διαχρονική , κλασσική και ταυτόχρονα όμορφη επιλογή γι αυτή την στιγμή.

Σέρρες: Ένας υπέροχος νεανικός γάμος για τον Γιάννη και την Μαρίνα!

Οι δυο τους τόσο ταιριαστοί και όμορφοι και έδειχναν να απολαμβάνουν το κάθε δευτερόλεπτο του Μυστηρίου, έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειες τους και πολλούς καλούς φίλους. Κουμπάροι του ζευγαριού ο Βασίλειος Τσολάκης και η Αιμιλία – Χριστίνα Βαγιωνά καλοί τους φίλοι.

Μετά το Μυστήριο, ο Γιάννης και η Μαρίνα βγήκαν από την εκκλησία και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και τους «έλουσαν» κυριολεκτικά με ρύζι. Την είσοδο της Εκκλησίας στόλιζαν οι δύο πληθωρικές ανθοστήλες, πλήρως εναρμονισμένη με το τοπίο , στο προαύλιο σωστά τακτοποιημένα τα τραπέζια με τα υπέροχα γλυκά και λίγο πιο δίπλα, λεμονάδες και παγωμένο τσάι περίμεναν , να δροσίσουν τους καλεσμένους.

Σέρρες: Ένας υπέροχος νεανικός γάμος για τον Γιάννη και την Μαρίνα!

Στην γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa ο Γιάννης με την σύζυγό του Μαρίνα, μπήκαν στον χώρο της δεξίωσης με τα χάλκινα, η νύφη με καταγωγή από την Κοζάνη, να παίζουν γαμήλιους σκοπούς. Το γαμήλιο πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους παραδοσιακών οργάνων, με τον Γιάννη και την Μαρίνα να μην σταματούν λεπτό να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι είναι, διασκεδάζοντας όλο το βράδυ με τους καλεσμένους τους.

Advertisement
MEGA
Σέρρες: Ένας υπέροχος νεανικός γάμος για τον Γιάννη και την Μαρίνα!

Ήταν ένας γάμος που όλοι οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την καρδιά τους, ευχόμενοι στους νεόνυμφους η ευτυχία της ημέρας αυτής να κρατήσει για πάντα Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη και την οικογένειά του Αναστάσιο Μίσσα και Κατερίνα Παπάζογλου για την τιμή που μας κάνανε να είμαστε κοντά τους σ αυτή την ξεχωριστή γι αυτούς ημέρα, ευχόμενοι στους νεόνυμφους αυτά τα ευτυχισμένα στιγμιότυπα που είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε μέσα από τον γάμο τους, να είναι μόνο η αρχή για όλες τις στιγμές χαράς που θα ακολουθήσουν στον έγγαμο βίο τους!
Πάντα μαζί ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι Γιάννη και Μαρίνα!

Δέσποινα Νικολάκη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

21/02/26 9:30 μμ

Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

Σέρρες: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

21/02/26 9:28 μμ

Σέρρες: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

21/02/26 9:24 μμ

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

Στο «κενό» βρέθηκαν πελάτες την ώρα του φαγητού σε κατάστημα εστίασης στην Πάνδροσο Ροδόπης.

21/02/26 9:06 μμ

Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

21/02/26 8:53 μμ

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

21/02/26 8:40 μμ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

21/02/26 8:32 μμ

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Η Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

21/02/26 9:25 μμ

Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή