Με γιατρούς από τα Κέντρα Υγείας του Νομού Σερρών θα ενισχυθεί  το Γενικό Νοσοκομείο με μετακινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα παρουσία του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και της υποδιοικήτριας Ειρήνης Χατζοπούλου.

Για τα αποτελέσματα της σύσκεψης μίλησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Δημήτρης Μπαλαξής. Στη σύσκεψη παρόντες ήταν ο διοικητής και υποδιοικητής του νοσοκομείο, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και ο πρόεδρος των Ιατρών του ΕΣΥ, Χρήστος Χαϊδευτός.

«Η απόφαση αυτή θα είναι μια ανάσα για το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπαλαξής.


Στην σύσκεψη δεν παρέστη ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείο, Βαγγέλλης Παπαμιχάλης, ο οποίος στην ίδια πάντα εκπομπή σχολίασε το γεγονός, λέγοντας ότι «υπάρχει μια προσπάθεια απομόνωσης κεντρικά της Ένωσης επειδή ίσως ενοχλεί με αυτά που λέει και θα περιμέναμε να υπήρχαν στη σύσκεψη εργαζόμενοι των κλινικών covid, οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα». Μάλιστα, ο κύριος Παπαμιχάλης τονίζει «ότι με τις μετακινήσεις γιατρών από τις μονάδες Πρωτοβάθμιες φροντίδας υγείας δεν λύνεται το πρόβλημα».

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 270