Σέρρες: Φλαμουριά αναζητά τον υπεύθυνο για την κοπή της (video)

Επί της οδού Αλεξάνδρου Παναγούλη  μια περήφανη φλαμουριά έχει φουντώσει και ψηλώσει τόσο πολύ που φτάνει πλέον έξω από  τα μπαλκόνια του 5ου ορόφου της οικοδομής.

Το ανησυχητικό είναι ότι ανάμεσα από την πλούσια βλάστηση της περνούν ηλεκτροφόρα καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, κάτι που ανησυχεί τους κατοίκους της περιοχής για την πρόκληση κάποιου ατυχήματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  φαίνεται πως η κοπή των κλαδιών δεν είναι απλή περίπτωση καθώς εμπλέκονται διάφοροι φορείς.

Ο Δ/ντης του ΔΕΔΔΗΕ κ. Δημήτρης Πολυμέρης μας εξηγεί την διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις και έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο. Διευκρινίζοντας πως  ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υπεύθυνος μόνο για την κοπή των επίμαχων κλαδιών.


Babis


Ενώ από πλευράς του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Γιάννης Τουρτούρας  απαντά πως μετά τον ΔΕΔΔΗΕ είναι η  σειρά του Δήμου  να προχωρήσει στις απαραίτητες παρεμβάσεις και καλεί τους πολίτες να απευθύνονται στην υπηρεσία πρασίνου.

ΣέρρεςΣέρρες: Φλαμουριά αναζητά τον υπεύθυνο για την κοπή της (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δήμαρχος Ηράκλειας: Έχουμε θανάτους που προήλθαν από αμίαντο – video

Απαντήσεις για το θέμα με το παλιό εργοστάσιο της...

Ξεκινά αύριο 1 Μαΐου η αντιπυρική περίοδος 2025 – Συστάσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των...

Τελευταία Νέα