30.2 C
Serres

Σέρρες, Γ.Νυκτοπάτης: Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο- Β. Μητλιάγκα: Δεν έχω επίσημη ενημέρωση

Date:

Υπάρχει λύση για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και μήνες, σύμφωνα με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Νυκτοπάτη. Μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ανέφερε ότι μπορεί να τοποθετηθεί ένα δίχτυ μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες καθώς και ότι υπάρχει έτοιμη μελέτη. 

Με αφορμή ανάρτηση γονέα σχετικά με την μη λειτουργία του μοναδικού κολυμβητηρίου Σερρών, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και μήνες λόγω προβλημάτων και δεδομένων των εξαιρετικών επιδόσεων που πέτυχαν οι αθλήτριες της  εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, με την συμμετοχή από τα κορίτσια του Μ. Γ. Σ. Πανσερραϊκού, Θάλεια Δαμπάλη και Εστέλλα Καραμανίδου οι οποίες κατάφεραν να μας χαρίσουν  το ασημένιο μετάλλιο στους πανευρωπαϊκούς αγώνες στο Βελιγράδι, θίγει πολλά και βασικά προβλήματα αλλά και ερωτήματα. Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει πως :

«Εδώ και 3 μήνες έχουν γίνει “νομάδες” τρέχοντας για προπονήσεις από πόλη σε πόλη (Καβάλα, Θεσσαλονίκη) και από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο για να κάνουν προπονήσεις μιας και κάποια από αυτά τα παιδιά θα φέρουν μετάλλια με την ομάδα μας ή  με την εθνική. Όλη αυτή η κατάσταση πρώτον ελλοχεύει κινδύνους με την συνεχή οδική μετακίνηση, δεύτερον αναγκάζει τους γονείς να βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, και τρίτον η ταλαιπωρία των παιδιών είναι τόσο μεγάλη που όχι μόνο καταβάλει τις αθλήτριες αλλά ίσως εγκαταλείψουν την ομάδα. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί οι τοπικοί άρχοντες δεν έκαναν απολύτως τίποτα εδώ και πολλά χρόνια ώστε να λυθεί το θέμα του κολυμβητηρίου» και ζητάει από την Δημοτική Αρχή να δώσει λύση.

Ωστόσο, η απάντηση του πρώην αντιδημάρχου έργων Γιώργου Νυκτοπάτη προκαλεί αίσθηση καθώς μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ αρχικά σχολίασε την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ την οποία χαρακτήρισε τραγική που προκαλεί θλίψη, καυτηριάζοντας ιδιαίτερα την συμπεριφορά της κ. Δέσποινας Χατζηγαβριήλ.

Στη συνέχεια σχολίασε την “βαριά’’ κατηγορία της κ. Χατζηγαβριήλ, καλώντας την να απαντήσει δημόσια για το ποιοι ήξεραν ότι πέφτουν τσιμέντα από την οροφή του κολυμβητηρίου και το απέκρυψαν.Ο κ. Νυκτοπάτης σε ό,τι αφορά το κολυμβητήριο ανέφερε πως υπάρχει λύση για να λειτουργήσει έως ωσότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες αποκαταστάσεις ζημιών αρκεί να τοποθετηθεί ένα προστατευτικό δίχτυ, το οποίο κοστίζει εως 50.000 ευρώ και η μελέτη υπάρχει ήδη.

Β. Μητλιάγκα: Δεν έχω επίσημη ενημέρωση

Από πλευράς της η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, σε ότι αφορά την πρόταση για την τοποθέτηση διχτιού στο κολυμβητήριο απάντησε πως δεν είναι ενήμερη, δεν γνωρίζει αν  υπάρχει κάποια μελέτη και τόνισε πως πρόκειται για ένα παλιό κτήριο με πολλές φθορές.

ΣέρρεςΣέρρες, Γ.Νυκτοπάτης: Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο- Β. Μητλιάγκα: Δεν έχω...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνάντηση του Τάσου Χατζηβασιλείου με τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Μεγάλης Βρετανίας στη Βουλή

«Πέρασαν 50 ολόκληρα χρόνια από την παράνομη τουρκική εισβολή...

Σέρρες: Παραλίγο τραγωδία, έπεσε πινακίδα από τον τρίτο όροφο στο κέντρο των Σερρών- Δείτε φωτογραφίες

Πινακίδα εταιρείας που βρίσκεται πάνω από την τράπεζα Πειραιώς...

Δείτε βίντεο by drone: Ευκαρπία Σερρών, το χωριό της… μπουγάτσας!

Ευκαρπία Σερρών ή το χωριό της… μπουγάτσας! Κάθε Ιούλιο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα