Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
14.3 C
Serres

Σέρρες : Γιορτή Κρασιού ”Τα Πατητήρια” σήμερα στην Πεντάπολη – Γλέντι με τον Θύμιο Γκογκίδη

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ με τη συνεργασία της Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και του Τοπικού Συμβουλίου φιλοδοξεί η εκδήλωση της Γιορτής Κρασιού με τίτλο «ΤΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙA» να σημειώνει κάθε χρόνο μεγαλυτερή επιτυχία .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15– 9- 2018 ΩΡΑ: 20: 30

Με σύντομη ομιλία και χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συλλόγου Σύρπα Βασίλειο, τον Πρόεδρο της Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης κ. Τσούκαλο Χρήστο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πεντάπολης κ. Μίλτσιο Δήμήτριο και από τον Δήμαρχο του Δήμου Εμμανουήλ Παπά κ. Νότα Δημήτριο.

ΩΡΑ: 20:45 Μία σύντομη αναφορά για την ιστορία του κρασιού και τις ποικιλίες των αμπελιών που υπάρχουν στην γύρω περιοχή μας από τους επαγγελματίες οινοποιούς του Δήμου μας .

Babis



Από τους Μανωλόπουλο Ε.( info@kyathoswines.gr ).- Νερατζή Μ.( domainenerantzi@gmail.com ).- Θολούλη Ελένη.( info@gazoritiswinery.com)

ΩΡΑ:21:00 Αναπαράσταση του τρύγου και πάτημα των σταφυλιών από παιδιά . Παρουσίαση κρασιών από τους παραγωγούς της περιοχής

ΩΡΑ: 21:30 Παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων της Αστυνομίας και του Εμμανουήλ Παπά.

ΩΡΑ: 22:00 Τραγούδια από τριμελή λαϊκή ορχήστρα με τον Θύμιο Γκογκίδη για διασκέδαση μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες .

trigos afisa2018
ΠολιτισμόςΣέρρες : Γιορτή Κρασιού ”Τα Πατητήρια” σήμερα στην Πεντάπολη - Γλέντι με...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ξάνθη: Έργα προστασίας στο Ιερό της Δήμητρας και της Κόρης, στα Άβδηρα

Στο κύριο πρόγραμμα που υλοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού στην...

Κ. Π. Καβάφης: 162 χρόνια από τη γέννησή του σε 120 λεπτά

Πώς συνομιλούν σύγχρονοι δημιουργοί της εικόνας και του ήχου...

Άγρια Θάλασσα, της Ελευθερίας Καλογνωμά

Ο κόσμος της κάποτε έχασε την ισορροπία του, έγειρε...

Τελευταία Νέα