-Διαφήμιση-

Σέρρες: Ήταν όλοι εκεί… Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ”

Σέρρες: Ήταν όλοι εκεί... -Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO "ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ"

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου η Τελετή Ονοματοδοσίας του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ“.

Η οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου, οι φίλοι, πολιτικοί και θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι της επιμελητηριακής κοινότητας, επιχειρηματίες, συνεργάτες του και υπάλληλοι του Επιμελητηρίου, ήταν όλοι εκει για να τιμήσουν τον Χρήστο Μέγκλα που αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο.


Κατά την ομιλία του ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Μαλλιαράς επισήμανε αρχικά πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου αποφάσισε ομόφωνα ο χώρος του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη να πάρει το όνομα του εκλιπόντος Προέδρου ως μία ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης στο μεγάλο και δύσκολο αγώνα που έδωσε ώστε να παραχωρηθεί το πρώην στρατόπεδο στο Επιμελητήριο. Ο κ. Μαλλιαράς τόνισε πως η παρακαταθήκη που αφήνει ο Χρήστος Μέγκλας είναι τεράστια, όπως και η ευθύνη που έχει η νέα διοίκηση να συνεχίσει το έργο του.

“Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο ο, τι αφήνει πίσω του ο Χρήστος Μέγκλας και τελικά να ενδυναμώσουμε το Επιμελητήριο ακόμη περισσότερο” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.


Εμφανώς φορτισμένοι συναισθηματικά, μίλησαν για τον Χρήστο Μέγκλα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Αντιπεριφειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ενώ βιντεοσκοπημένο μήνυμα απέστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στο τέλος της ο εκδήλωσης προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο με κάποιες από τις δράσεις και πρωτοβουλίες που είχε αναπτύξει ο Χρήστος Μέγκλας, τη δεκαετία που βρισκόταν στο τιμόνι του Επιμελητηρίου.
Η βραδιά έκλεισε με την απονομή τιμητικής πλακέτας την οποία παρέλαβε ο Βασίλης Μέγκλας, γιος του αείμνηστου Προέδρου. 
 

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version