Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο Περιφερειακός σύμβουλος Μασλαρινός Αθανάσιος δηλώνει απερίφραστα την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Βισαλτίας κάνοντας ένα υπερκομματικό κάλεσμα στους δημότες     Δείτε την ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο Περιφερειακός σύμβουλος Μασλαρινός Αθανάσιος δηλώνει απερίφραστα την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Βισαλτίας κάνοντας ένα υπερκομματικό κάλεσμα στους δημότες

 

Advertisement
 

 

Δείτε την ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του

 

Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο κρίσιμων αποφάσεων, που θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας, το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας. Τώρα είναι η ευκαιρία μας να ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας και να διεκδικήσουμε την πρόοδο για τον Δήμο Βισαλτίας.
Είναι ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για προκοπή και ανάπτυξη στον τόπο μας. Οι συμπατριώτες μας, τα παιδιά μας που φεύγουν για την αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη της Ελλάδας, δεν αντέχουν άλλη μία χαμένη πενταετία. Τα σπίτια και τα χωριά που ερημώνουν και αφήνονται στην εγκατάλειψη, δεν αντέχουν άλλη μία χαμένη πενταετία.
Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για τον Δήμο Βισαλτίας την επόμενη πενταετία: Να ξαναδώσουμε ζωή στην πόλη και στα χωριά μας. ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ! ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
Για να έχει όμως νόημα, και κυρίως αποτέλεσμα, η προσπάθεια να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά και την πόλη μας, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Στα θεσμικά όργανα του Δήμου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Κοινότητες. Να έχουμε μία ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων, που διεκδικεί και πετυχαίνει στο στόχο της. Με όραμα και πρόγραμμα.
Για να το κάνουμε όμως αυτό, πρέπει να συμπορευτούμε με την κοινωνία. Να ακούσουμε τις ανάγκες της. Να την έχουμε στο πλευρό μας.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά, και να υποβάλλω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Βισαλτίας, απευθυνόμενος στην κάθε μία και στον καθένα σας ξεχωριστά. Η επαγγελματική μου διαδρομή είναι γνωστή σε όλους σας. Όπως και η οικογένειά μου. Κάθε πτυχή της ζωής μου έχει ταυτιστεί με τον τόπο μας.

Από το 2006 που πρωτο-ασχολήθηκα με τα κοινά, έως το 2014 όταν με εκλέξατε πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο σε ψήφους στο νομό Σερρών, έως και σήμερα, συμμετέχω στα κοινά του νομού και της περιφέρειάς μας με ήθος, μετριοπάθεια και σεβασμό στον δημόσιο διάλογο. Και τώρα, μετά από δώδεκα χρόνια, έχω τη δύναμη, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να ακουστεί η φωνή της Βισαλτίας στα κέντρα λήψης αποφάσεων σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αισθάνομαι υπερήφανος που σ’ αυτή την προσπάθεια δεν είμαι μόνος μου. Έχω μαζί μου μια ομάδα με αξιόλογους ανθρώπους που αν και προερχόμαστε από διαφορετικές αφετηρίες, μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία και την ίδια αγάπη να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Στόχος μας είναι αυτή η προσπάθεια να απλωθεί και να αγκαλιάσει όλη την πόλη, τα χωριά, τον Δήμο μας.
Και εδώ πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Δήμος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Όλοι μας έχουμε μία ιδεολογική ταυτότητα. Θεωρώ, όμως, λάθος να αφήνουμε τα πολιτικά μας πιστεύω να γίνουν τροχοπέδη στην προσπάθεια να ξαναδώσουμε ζωή στον Δήμο μας.

Advertisement
Family Kitchen

Τώρα είναι η ευκαιρία να συν-διαμορφώσουμε μαζί τις εξελίξεις στον τόπο μας. Ο Δήμος Βισαλτίας να κερδίσει τη θέση που του αξίζει. Δώστε μας την δύναμη να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο!

Πρώτα ο Δήμος μας!
Αθανάσιος Μασλαρινός
Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 3 Δεκεμβρίου

02/12/25 11:50 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 3 Δεκεμβρίου

Στην Ουάσινγκτον ο Σταύρος Παπασταύρου – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ

02/12/25 11:05 μμ

Στην Ουάσινγκτον ο Σταύρος Παπασταύρου – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ

Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π Δήμου Σερρών ενόψει της χειμερινής περιόδου

02/12/25 11:00 μμ

Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π Δήμου Σερρών ενόψει της χειμερινής περιόδου

Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

02/12/25 11:48 μμ

Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

Η οδήγηση με μπουφάν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ακόμη και με λίγα χιλιόμετρα

02/12/25 11:47 μμ

Η οδήγηση με μπουφάν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ακόμη και με λίγα χιλιόμετρα

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Σερρών στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Δημαρχείο

02/12/25 10:50 μμ

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Σερρών στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Δημαρχείο

Αρθρίτιδα – Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για υγιείς αρθρώσεις;

02/12/25 11:42 μμ

Αρθρίτιδα – Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για υγιείς αρθρώσεις;

Χατζηβασιλείου: Πού είναι τώρα η αντιπολίτευση που αποκαλούσε δήθεν «ενδοτική» την κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία;

02/12/25 10:39 μμ

Χατζηβασιλείου: Πού είναι τώρα η αντιπολίτευση που αποκαλούσε δήθεν «ενδοτική» την κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία;

Συντονισμός αγροτικών κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία – Αποφάσεις για τελωνείο Νίκης και Σιάτιστα

02/12/25 11:40 μμ

Συντονισμός αγροτικών κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία – Αποφάσεις για τελωνείο Νίκης και Σιάτιστα

Μαθητές κατά των τριπλών πανελλαδικών που θέλει η κυβέρνηση - Συντονισμός στις 13 Δεκεμβρίου

02/12/25 11:39 μμ

Μαθητές κατά των τριπλών πανελλαδικών που θέλει η κυβέρνηση – Συντονισμός στις 13 Δεκεμβρίου

Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα κρασιού με σπανάκι

02/12/25 11:37 μμ

Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα κρασιού με σπανάκι

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ-Ι. Καραποστολάκης μέλος Ορκωτών Λογιστών ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκε σε επιτήρηση δείχνει ότι κάναμε δουλειά. Καμία πολιτική παρέμβαση ή πίεση δεν είχα στο έργο μου

02/12/25 11:35 μμ

Εξεταστική-Ι. Καραποστολάκης: Το ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκε σε επιτήρηση δείχνει ότι κάναμε δουλειά. Καμία πολιτική παρέμβαση ή πίεση δεν είχα στο έργο μου