Σέρρες: Κατατέθηκε ο φάκελος για τη δημιουργία και κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων στον δήμο Σιντικής

Υπεγράφη την περασμένη Πέμπτη στο δημοτικό κατάστημα Σιδηροκάστρου η σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σιντικής και του φιλοζωικού συλλόγου «ΦΙΛΟΣΙΝΤΙΚΕΣ» με σκοπό τη δημιουργία καταφυγίου προσωρινής κράτησης και θεραπείας αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

 

Το πρωί της Δευτέρας τα μέλη του φιλοζωϊκού συλλόγου κατέθεσαν τον φάκελο για τη δημιουργία και κατασκευή του καταφυγίου στον δήμο Σιντικής.

«Πρόκειται για ένα όραμα και ένα όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά αφού αναμένεται να υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες» είπε η πρόεδρος του συλλόγου Βασιλικη Γιούρα.
Άδεια για τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις στον δήμο Σιντικής αναμένεται να δώσει η ΔΑΟΚ Σερρών προκειμένου το καταφύγιο να λειτουργήσει νόμιμα.



Babis

 

ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΣέρρες: Κατατέθηκε ο φάκελος για τη δημιουργία και κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Δήμαρχοι και περιφερειάρχες σε μια Κυριακή – Προς κατάργηση ο δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών...

Πρωτοβουλία «75UN – 75 Trees UNAI SDG7» Διάθεση δένδρων

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του ΕΚΠΑ...

«Κοινωνική Στέγαση»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Έως τις 30 Απριλίου 2025 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής...

Τελευταία Νέα