Σέρρες: Μαύρες μέρες για την εστίαση -Την Τρίτη τηλεδιάσκεψη της ΠΟΕΣΕ με τον Άδ. Γεωργιάδη (video)

«Μαύρες» ημέρες φαίνεται ότι θα έρθουν για την κλάδο της εστίασης σε τοπικό επίπεδο καθώς μέχρι στιγμής τέσσερις επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο στην πόλη των Σερρών ενώ άλλα τρία καταστήματα επρόκειτο να αλλάξουν «χέρια» καθώς οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να τα ενοικιάσουν.

«Το δύσκολο θα είναι η επανεκκίνηση. Τους δύο πρώτους μήνες επαναλειτουργίας του κλάδου της εστίασης θα κλείσουν κι άλλες επιχειρήσεις» τονίζει με δήλωσή του, ο πρόεδρος των Εστιατόρων Ν. Σερρών, Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Ο κύριος Κοτσαμπάς γνωστοποιεί ότι την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη έτσι ώστε να υποβληθεί το πλαίσιο ανοίγματος των καταστημάτων και τα μέτρα στήριξης  που πιθανόν να υπάρξουν για τους επαγγελματίες. 



Babis

Σύμφωνα, με δημοσίευμα του capital.gr κυβερνητικοί παράγοντες αποφεύγουν να προσδιορίσουν επακριβώς τον χρόνο επαναλειτουργίας της εστίασης αν και η εντύπωση που έχει καλλιεργηθεί είναι ότι ο κλάδος θα ανοίξει από τα μέσα Απριλίου μόνο στους εξωτερικούς χώρους. Με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, να δηλώνει πριν από λίγες ημέρες πως όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των εμβολιασμών.

ΕλλάδαΣέρρες: Μαύρες μέρες για την εστίαση -Την Τρίτη τηλεδιάσκεψη της ΠΟΕΣΕ με...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 39χρονο μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του

Επίθεση από τέσσερις άνδρες μπροστά στα μάτια του ανήλικου...

Εργατική Πρωτομαγιά: Από πού ξεκίνησε -Η ιστορία της πίσω στο μακρινό 1886 -video

Εργατική Πρωτομαγιά: H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια...

Σέρρες: Διαγωνισμός φαγητού εποχής 1940 στη Βυρώνεια με τις “συνταγές της… πείνας”

Η Κοινότητα Βυρώνειας διοργανώνει διαγωνισμό φαγητού με γεύσεις της...

Δήμος Σερρών: Ασφαλτοστρώσεις σε Σκούταρι, Κάτω Καμήλα και Κωνσταντινάτο – video

Μια εργολαβία είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, μέσω...

Τελευταία Νέα