-Διαφήμιση-

Σέρρες: Μεταφορά τραυματία με βανάκι ψησταριάς-Τι λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΚΑΒ(video)

Σέρρες: Μεταφορά τραυματία με βανάκι ψησταριάς-Τι λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΚΑΒ(video)

Με ένα κλειστό βανάκι ψησταριάς μετέφεραν ποδοσφαιριστή στο Κέντρο Υγείας μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

 

Το απίστευτο, αυτό περιστατικό σημειώθηκε στη Ροδόπολη του Δήμου Σιντικής.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Σάκης Μουτεσίδης είχε τραυματιστεί μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Καπνοφύτου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι γιατροί του γηπέδου οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ωστόσο δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο και επιλέχθηκε η λύση της κλούβας για την άμεση μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης.

Το περιστατικό αυτό φέρνει για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο την άμεση ανάγκη ασθενοφόρου και πληρώματος στην περιοχή μιας και η χιλιομετρική απόσταση από τον ΕΚΑΒ Σερρών και τον σταθμό του ΕΚΑΒ της Κοίμησης είναι πάρα πολύ μεγάλη όπως λένε οι κάτοικοι της ακριτικής Ροδόπολης.

 

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και στην Ελένη Μωραϊτη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης

 

Δείτε τι είπε στο Επιλογές για το περιστατικό κάτοικος της Ροδόπολης που πρώτος δημοσιοποίησε το θέμα Δαμιανός Υφαντίδης

 

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version