Στην πλατεία Κρονίου τοποθετήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Σερρών. Πρόκειται για ένα φυσικό έλατο ύψους 10 μέτρων.  Συνεργεία ξεκίνησαν να στολίζουν το δέντρο, προκειμένου να ... Περισσότερα

Σέρρες: Μετράμε αντίστροφα για την Πολιτεία των Ευχών!!!

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Στην πλατεία Κρονίου τοποθετήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Σερρών. Πρόκειται για ένα φυσικό έλατο ύψους 10 μέτρων. 

Συνεργεία ξεκίνησαν να στολίζουν το δέντρο, προκειμένου να είναι έτοιμο για την φωταγώγηση του, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 20:00.

Σέρρες: Μετράμε αντίστροφα για την Πολιτεία των Ευχών!!!

Το πρωί του Σαββάτου «ανοίγουν οι πύλες» του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, το οποίο έχει στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας και «κεντρίζει» το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. 

Σέρρες: Μετράμε αντίστροφα για την Πολιτεία των Ευχών!!!

Όλοι όσοι το επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια «μαγευτική» εμπειρία, απολαμβάνοντας το εορταστικό κλίμα. Επίσης, θα μπορούν να περιηγηθούν στα σπιτάκια και να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για το κοινό εντελώς δωρεάν.

Επίσης, στον ίδιο χώρο από τις 10 το πρωί, ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με φορείς της πόλεις διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο bazaar. To bazaar θα προσφέρει μια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα είδη, χειροποίητες δημιουργίες, γλυκίσματα, φτιαγμένα όλα με μεράκι. Σκοπός η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και η στήριξη τοπικών πρωτοβουλιών.

Η επίσημη έναρξη της Πολιτείας των Ευχών θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 το απόγευμα με την φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Σερρών να «πλημμυρίζει» την πόλη με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Σέρρες: Μετράμε αντίστροφα για την Πολιτεία των Ευχών!!!

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κρονίου στις 20:00, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα στους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Αμέσως μετά στην σκηνή της Πολιτείας των Ευχών θα ανέβει η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου παρέα με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και τεχνικών, παρουσιάζοντας το απόλυτο live party! 

Σε κάθε live εμφάνιση, η Έλλη Κοκκίνου καταφέρνει να δημιουργεί μια “μαγική σχέση” με το κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. 

Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής της δισκογραφίας, διαχρονικά λαϊκά τραγούδια, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες της Ελληνικής δισκογραφίας, που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει! 

Ενέργεια, ένταση, εξαιρετικές ερμηνείες, χαρακτηρίζουν την απόλυτη συναυλία! Μαζί της θα είναι και ο ταλαντούχος Στέφανος Πιτσίνιαγκας!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων - Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

24/08/25 11:22 πμ

Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων – Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

Τα δίδυμα πάντα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια

24/08/25 1:44 μμ

Τα δίδυμα πάντα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια

Πόρτο Κουφό: Ο κρυμμένος παράδεισος της Σιθωνίας - video

24/08/25 1:32 μμ

Πόρτο Κουφό: Ο κρυμμένος παράδεισος της Σιθωνίας – video

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος σε ηλικία 79 ετών

24/08/25 6:29 μμ

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος

Η ιστορία πίσω από τη «μπλούζα souvenir»

24/08/25 1:18 μμ

Η ιστορία πίσω από τη «μπλούζα souvenir»

Στις φυλακές Κομοτηνής ο Βούλγαρος οδηγός του τραγικού δυστυχήματος στην Εγνατία οδό

24/08/25 12:47 μμ

Στις φυλακές Κομοτηνής ο Βούλγαρος οδηγός του τραγικού δυστυχήματος στην Εγνατία οδό

Κολοκυθόπιτα με φέτα χωρίς φύλλο

24/08/25 12:39 μμ

Κολοκυθόπιτα με φέτα χωρίς φύλλο

24/08/25 12:27 μμ

Οι παλιές ονομασίες των χωριών του νομού Σερρών – Ονόματα

24/08/25 11:43 πμ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Feng Shui: 2 αντικείμενα που πρέπει να βάλεις στο σαλόνι για να φέρεις ειρήνη κι ευτυχία στη ζωή σου

24/08/25 11:30 πμ

Feng Shui: 2 αντικείμενα που πρέπει να βάλεις στο σαλόνι για να φέρεις ειρήνη κι ευτυχία στη ζωή σου

Φανουρόπιτα με μέλι και σταφίδες

24/08/25 11:19 πμ

Φανουρόπιτα με μέλι και σταφίδες

Απέπλευσε το «Blue Star Mykonos» μετά την άρση της απαγόρευσης απόπλου

24/08/25 11:15 πμ

Απέπλευσε το «Blue Star Mykonos» μετά την άρση της απαγόρευσης απόπλου