Σέρρες: Μητέρα της 16χρονης Ραφαηλίας που εξαφανίστηκε- “Θέλω να ακούσω την φωνή της”- video

Η μητέρα της ικετεύει, αν η κόρη της την ακούει να επικοινωνήσει μαζί της

Συναγερμός  έχει σημάνει από τις αστυνομικές αρχές και από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της ανήλικης Ραφαηλίας από την πόλη των Σερρών.

Τα ίχνη της νεαρής Ραφαηλίας χάνονται το βράδυ της Τετάρτης. Η  μητέρας της η κ. Σοφία μέσα από την κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ  με δάκρυα στα μάτια κάνει έκλυση  σε όλους τους πολίτες ή όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές καθώς φοβούνται για την ζωή της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της πρόκειται για ένα ήσυχο  και σεμνό παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ του δικαίωμα. Η μητέρας της θέλει να ακούσει ξανά τη φωνή της και της στέλνει μήνυμα μέσα από την κάμερα ότι την αγαπά.


Babis


Η Ραφαηλία δεν είχε κινητό τηλέφωνο  ούτε και ήταν ενεργή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπλουζάκι, μαύρη μακριά φούστα , έχει πολύ μακριά μαύρα μαλλιά, μαύρα  μάτια και πρόσωπο στρογγυλό Η μητέρα της ικετεύει, αν η κόρη της την ακούει να επικοινωνήσει μαζί της.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου ΡΟΜ  η ΑΝΑΣΤΑΣΗ  κ. Μιχάλης  Καμπουρίδης, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Ραφαηλία  ο οποίος ανησυχεί και αυτός όπως όλοι τους και ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι  να επικοινωνήσει μαζί του.

ΕλλάδαΣέρρες: Μητέρα της 16χρονης Ραφαηλίας που εξαφανίστηκε- "Θέλω να ακούσω την φωνή...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Άργος τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο τον θαυματουργό – video

Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Άργους τίμησε τον προστάτη...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Μαΐου

Στις 4 Μαΐου σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των...

Σέρρες: Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης άνδρα που έπεσε σε δύσβατο σημείο

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης το απόγευμα του...

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τελευταία Νέα