Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία απέστειλε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σαββίδη, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης. Το εξώδικο αφορά τη σελίδα με την επωνυμία Σιντική True Story του οποίου διαχειριστής είναι ο Παναγιώτης Σαββίδης. ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία απέστειλε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σαββίδη, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης. Το εξώδικο αφορά τη σελίδα με την επωνυμία Σιντική True Story του οποίου διαχειριστής είναι ο Παναγιώτης Σαββίδης.
 
Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ σχετικά με την άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στην είσοδο της πόλης του Σιδηροκάστρου από τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα.
Ο κύριος Σαββίδης χρησιμοποιώντας τα πλάνα από το ρεπορτάζ “έντυσε” το προεκλογικό σποτάκι του δημάρχου Σιντικής με τον δήμαρχο να ζητά να ανακαλέσει ο δημοσιογράφος, παρουσιάζοντας στη σελίδα Σιντική True Story, το ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ και όχι μόνο επιλεγμένες εικόνες. Να δημοσιεύσει στο site την εξώδικη δήλωση –διαμαρτυρία και να  “παύσετε να χρησιμοποιείτε και να προβάλετε στο site το προεκλογικό μου σπότ του έτους 2014, προς εξυπηρέτηση και μόνο δικών σας σκοπών και επιδιώξεων, άλλως επιφυλάσσομαι στην άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μου” αναφέρει ο κύριος Δομουχτσίδης.

Ας δούμε ποιο βίντεο παρουσίασε ο Σερραίος δημοσιογράφος και ώθησε τον κύριο Δομουτχσίδη στο να του στείλει εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία!

 

Μεταξύ άλλων το εξώδικο αναφέρει:

“Την 6η Ιουλίου 2020 και στο site με την επωνυμία Σιντική True Story του οποίου είστε διαχειριστής , προβήκατε σε ανάρτηση με τίτλο «Αυτοί που θ’ άλλαζαν τη Σιντική» κάτω της οποίας υπήρχε σχόλιο σας που ανάφερε τα εξής : Υποσχέθηκαν πως θα αλλάξουν τη Σιντική. Δεν κατάφεραν να αλλάξουν ούτε τα βασικά που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των δημοτών , όπως η καθαριότητα, το πράσινο και βέβαια ο καθαρισμός των ρεμάτων που έχουν μετατραπεί σε ..¨ζούγκλα¨ (όπως του Κρουσοβίτη). Εικόνες που προβλήθηκαν σε τοπικά ΜΜΕ και δε συνάδουν με όσα πραγματικά αξίζουν και δικαιούνται οι δημότες Σιντικής , που καταβάλλουν τέλη για τα αυτονόητα. Αλήθεια αξίζουμε τις εικόνες αυτές; Κάτωθι του σχολίου ακολουθούσε βίντεο με τίτλο « Άλλαξαν όντως τη Σιντική την κατάντησαν απέραντη χωματερή και ζούγκλα» το οποίο περιείχε μίξη, αφενός μεν , εικόνες του χώρου από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ της 3-7-2020 και από το ρέμα του Κρουσοβίτη, αφετέρου δε , εικόνα δική μου στο κάστρο Σιδηροκάστρου και το περιεχόμενο προεκλογικού μηνύματος μου προς τους δημότες Σιντικής κατά την εκλογική περίοδο του έτους 2014”

Advertisement
Family Kitchen

Επειδή κύριε Παναγιώτη Σαββίδη:

α) αν και θητεύσατε ως συνεργάτης Δημάρχου , πέραν των μουσικών εκδηλώσεων που οργανώσατε στο Μανδράκι , θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι , τα ρέματα και ο καθαρισμός αυτών ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
β) η ανάρτησή σας στο ως άνω site , τα αναγραφόμενα από εσάς , το περιεχόμενο και το βίντεο που , όπως και ο ίδιος επικαλείστε, βασίζεται σε εικόνες που προβλήθηκαν σε τοπικά ΜΜΕ, δηλαδή την 3-7-2020 στο ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ και στο ρεπορτάζ που έκανε για την ρίψη μπαζών και απορριμμάτων από τους δημότες Σιντικής, σε χώρο στην είσοδο του Σιδηροκάστρου και εκτός των σ’ αυτόν τοποθετημένων κάδων,
γ) η σύνδεση των εικόνων που περιείχε το ανωτέρω ρεπορτάζ του ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ, που αναδημοσιεύσατε και προβάλατε στην ανάρτησή σας, με την εικόνα μου και το περιεχόμενο του μηνύματος που περιείχε το προεκλογικό σπότ του έτους 2014 , γίνεται παντελώς αυθαίρετα και παράνομα από εσάς και ως πλήρως ξεκάθαρα και κρυστάλλινα αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια των γεγονότων,
δ) ο δήμος Σιντικής , πράττει δια των υπηρεσιών του το καθήκον του για την προστασία του περιβάλλοντος και την καθαριότητα, όχι μόνο του Σιδηροκάστρου αλλά των τοπικών κοινοτήτων και δημοτικών κοινόχρηστων χώρων.

Η απάντηση του Παναγιώτη Σαββίδη

“Τα εξώδικα και οι μηνύσεις είναι τιμή για έναν δημοσιογράφο. Από το 1998 που δημοσιογραφώ έλαβα 5 εξώδικα και κάθισα 3 φορές στο εδώλιο για τα δημοσιεύματά μου. Τα εξώδικα τα πέταξα στον κάλαθο τον αχρήστων και σε όλες τις μηνύσεις απαλλάχτηκα πανηγυρικά. Ο υποφαινόμενος που έστειλε το εξώδικο ο Φώτιος Δομουχτσίδης είναι αυτός που του είχε στήσει την προεκλογική του καμπάνια του 2014 (στερνή μου γνώση βέβαια). Για αυτή την καμπάνια, θα μιλήσω δημόσια όταν έρθει η ώρα. Θυμίζω τέλος, πως την τακτική αυτή αποστολής εξωδίκων, ο δήμαρχος Σιντικής τη συνηθίζει με μοναδικό σκοπό τον εκφοβισμό. H Olga Fitagouridou έχει ιδία άποψη. Αυτά για την ώρα.” απάντησε με σχόλιο του, σε ανάρτηση, ο Παναγιώτης Σαββίδης.
 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα επώνυμων εταιρειών

27/08/25 12:59 μμ

Κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα επώνυμων εταιρειών

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική και περιοχές της Στ. Ελλάδας, Κρήτης, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

27/08/25 12:55 μμ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική και περιοχές της Στ. Ελλάδας, Κρήτης, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Το Θωρηκτό Αβέρωφ αποκτά Ψηφιακό Μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας

27/08/25 12:12 μμ

Το Θωρηκτό Αβέρωφ αποκτά Ψηφιακό Μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας

Βουλή: Επανέναρξη των εργασιών, με κοινοβουλευτικό έλεγχο και νομοθετικό έργο

27/08/25 12:04 μμ

Βουλή: Επανέναρξη των εργασιών, με κοινοβουλευτικό έλεγχο και νομοθετικό έργο

Ιατρείο χωρίς γάζες στο Κεραμίδι Μαγνησίας – Έδεσαν τραυματία με… τραπεζομάντηλα

27/08/25 12:00 μμ

Ιατρείο χωρίς γάζες στο Κεραμίδι Μαγνησίας – Έδεσαν τραυματία με τραπεζομάντηλα

Γιώργος Κωνσταντίνου για “οικία Κοκοβίκου”: Ετοιμαζόταν να γκρεμιστεί σαν μια παλιά ανάμνηση

27/08/25 11:50 πμ

Γιώργος Κωνσταντίνου για “οικία Κοκοβίκου”: Ετοιμαζόταν να γκρεμιστεί σαν μια παλιά ανάμνηση

Τουρκάλα τραγουδίστρια ερμηνεύει το “Όλα σε θυμίζουν” στα ελληνικά και γίνεται viral – Δείτε το βίντεο

27/08/25 11:41 πμ

Τουρκάλα τραγουδίστρια ερμηνεύει το “Όλα σε θυμίζουν” στα ελληνικά και γίνεται viral – Δείτε το βίντεο

Π. Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

27/08/25 11:31 πμ

Π. Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

Μάικλ Κορς: Οι διακοπές του διάσημου σχεδιαστή μόδας στην «αγαπημένη» του Ελλάδα

27/08/25 11:28 πμ

Μάικλ Κορς: Οι διακοπές του διάσημου σχεδιαστή μόδας στην «αγαπημένη» του Ελλάδα

Συνεργασία ΟΕΒΕΣΣ - ΔΕΛΤΑ Ενεργειακοί Σύμβουλοι στη SEREXPO 2025

27/08/25 11:23 πμ

Συνεργασία ΟΕΒΕΣΣ – ΔΕΛΤΑ Ενεργειακοί Σύμβουλοι στη SEREXPO 2025

Ο 14ος Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζεται για τα φετινά μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

27/08/25 11:19 πμ

Ο 14ος Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζεται για τα φετινά μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

27/08/25 11:11 πμ

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 4.000 ρούχα «μαϊμού» – Δύο συλλήψεις