Σέρρες: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Καρπουχτσή

3618
Σέρρες: Εκτός Βουλής ο Κ. Καρπουχτσής -video
Σέρρες: Εκτός Βουλής ο Κ. Καρπουχτσής -video

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες Κώστα Καρπουχτσή

Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες Σερραίους και Σερραίες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και με τίμησαν προσωπικά στις 21 Μαΐου και συλλογικά στις χθεσινές εκλογές.

Οι ευχαριστίες είναι ακόμα περισσότερες προς εκείνα τα στελέχη και μέλη του κόμματός μας, που αρνήθηκαν πεισματικά την «αποστράτευση» στα δύσκολα και έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη για να κοινωνήσουν τις θέσεις μας και να πείσουν τους πολίτες να μας ψηφίσουν.

Το βλέμμα είναι πάντα στραμμένο στα προβλήματα και στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.

ΜΑΖΙ αγωνιζόμαστε για την λύση τους.

Το αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης Ιουνίου ήταν δυσάρεστο για τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο Πανελλαδικά όσο και τοπικά.

Παρ’όλα αυτά κατορθώσαμε και διατηρήσαμε την έδρα μας στις Σέρρες.Τόσο στις εκλογές του Μαϊου, όσο και στη χθεσινή αναμέτρηση, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν συντονισμένο πόλεμο που δεχτήκαμε τόσο από τη ΝΔ και το πανίσχυρο σύστημα εξουσίας που τη στηρίζει, όσο δυστυχώς και από τα μικρότερα κόμματα, του δημοκρατικού τόξου, που είχαν ανοίξει μονομέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ αντί με τη ΝΔ.

Δώσαμε τον αγώνα με αξιοπρέπεια, πολιτικό πολιτισμό αντιπαραθέτοντας το πρόγραμμά μας, χωρίς να μπούμε ούτε στιγμή στην διαδικασία να λασπολογήσουμε κατά των πολιτικών μας αντιπάλων ή να εμπλακούμε σε υπόγειες πολιτικές συναλλαγές.

Ο αγώνας που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια για να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική στον τόπο μας συνεχίζεται μαζί, από τα έδρανα πλέον της Βουλής.

Την προσεχή περίοδο τα κοινωνικά προβλήματα θα ενταθούν, όπως θα ενταθεί και η επίθεση της ΝΔ στα θεμελιώδη δημόσια αγαθά.

Είμαστε ΕΔΩ για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας στις Σέρρες, όπως κάναμε με συνέπεια την προηγούμενη τετραετία.

Δηλώνω παρών στις εξελίξεις ώστε να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ενίσχυση του κόμματός μας κεντρικά και τοπικά ώστε να μπορέσουμε επάξια να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολλών.