Σέρρες: Ομάδα υψηλών προδιαγραφών η ομάδα GRACE που συμμετέχει στη F1 in schools (video)

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών η ομάδα GRACE που συμμετέχει στη F1 in schools
- Διαφήμιση -

Η ομάδα GRACE  συμμετέχει στον μεγαλύτερο παγκόσμιο  μαθητικό διαγωνισμό της  FORMULA 1 IN SCHOOLS  και περιλαμβάνει τομείς  Επιστήμης-Τεχνολογίας-Μηχανικής και Μαθηματικών και διοργανώνεται αποκλειστικά από την FORMULA 1.

Το μέλος της ομάδας  Βασίλειος Καλαμπαλίκας μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  λέει πως δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία.

Η  ομάδα GRACE αποτελείται από 12  άτομα, μαθητές αλλά κυρίως φοιτητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και ανάμεσα τους και μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Σερρών , οι οποίοι  κατασκεύασαν  ένα μοντέλο αυτοκινήτου  με ιδιαίτερες προδιαγραφές.

Η πανδημία έφερε βέβαια και εδώ τις μεγάλες της αλλαγές , κάτι που δυσκόλεψε τους συμμετέχοντες οι οποίοι συνεχίζουν όμως να σχεδιάζουν το μέλλον της ομάδας τους. Ενώ παράλληλα  ο κ. Βασίλειος Καλαμπαλίκας    παροτρύνει  μέσω της εκπομπής  τους μαθητές να συμμετέχουν σε μελλοντικές ομάδες μέσα από τα σχολεία τους. 

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version