Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας εξετάστηκαν σήμερα πρώτη μέρα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Στους υποψήφιους δόθηκε από άρθρο του ημερήσιου τύπου με τίτλο « Το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο», ενώ τους δόθηκε και κείμενο του Νίκου Γκάτσου με τίτλο «Στον Σείριο»- Κείμενα της νεότερης λογοτεχνίας(και απόψεις για την ποίηση), Γ. Σπανός κ.α , 1987» .

Στις Σέρρες τα θέματα έφτασαν στην ώρα τους σε όλα τα σχολεία και η διαδικασία κύλησε ομαλά για τους συνολικά 986 υποψήφιους που διαγωνίστηκαν ενώ καταγράφηκαν και 48 απόντες. 

Με συγκρατημένη αισιοδοξία βγήκαν από τα εξεταστικά κέντρα οι πρώτοι υποψήφιοι , που θεώρησαν ότι τα θέματα δεν ήταν δύσκολα 

Ευχές για καλή επιτυχία στους υποψήφιους που ξεκίνησαν σήμερα τον αγώνα τους έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών , ο δήμαρχος Σερρών και ο βουλευτής της ΝΔ κος Αναστάσιος Χατζηβασιλείου 

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έστειλε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

«Αγαπητοί μας μαθητές,  σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στον αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που αρχίζει αύριο. Στα μάτια μας είστε όλοι ήδη νικητές για αυτά που πετύχατε τα τελευταία δύο χρόνια μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την άοκνη και αμέριστη υποστήριξη στη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών. Αγαπητά μου παιδιά, η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία!» 


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 14