Σέρρες: Παρατυπίες στις εκλογές του ΤΟΕΒ Προβατά καταγγέλλει ο Γ. Δροσάκης (video)Από καταγγελίες για εκλογικές παρατυπίες σημαδεύτηκε η εκλογική διαδικασία στον ΤΟΕΒ Προβατά.

 

Ο υποψήφιος Γεώργιος Δροσάκης ζητά να ακυρωθεί η απόφαση και το πρακτικό της Τοπικής Συνέλευσης Κτηματιών της τοπικής Κοινότητας Βαμβακιάς του ΤΟΕΒ Προβατά Σερρών

με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2020 και προτείνει να διαταχθεί η επανάληψη των εκλογών με ενιαίο, εκκαθαρισμένο και νόμιμο κατάλογο μελών όπως σημειώνεται και στη ένσταση κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Σερρών από τον πληρεξούσιο δικηγόρο Γεώργιο Σπυρόπουλο.

Ο κύριος Δροσάκης καταγγέλλει επίσης ότι στην τοπική συνέλευση έλαβαν μέρος παράνομα και παράτυπα φυσικά πρόσωπα, τα οποία δεν αναγράφονταν στην ενοποιημένη, επικαιροποιημένη και εγκεκριμένη από την εποτεύουσα ΔΑΟΚ Σερρών κατάσταση των μελών, της οποίας αντίγραφο είχε στα χέρια του. Επίσης, ο ίδιος υποστηρίζει πως υπάρχαν και τρεις καταστάσεις που χρησιμοποιήθηκαν παράνομα.

Τα όσα αναφέρει στην Τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ ο κύριος Δροσάκης τα κατήγγειλε και στην ΔΑΟΚ Σερρών.


Μάλιστα, ο κύριος Δροσάκης τονίζει ότι και στις εκλογές του 2000 δημιουργήθηκαν παρόμοια παρατράγουδα αφού τότε “υπέγραφαν” όπως λέει άτομα, τα οποία είχαν πεθάνει 1998.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *