Σέρρες: Σε σχολεία για τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά η Βαρβάρα Μητλιάγκα

546
Σε σχολεία για τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά η Βαρβάρα Μητλιάγκα
Σε σχολεία για τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά η Βαρβάρα Μητλιάγκα

Κοντά στους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους  γονείς, βρέθηκε σήμερα, ημέρα του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά,  η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα

Μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού ΕΝΤΟΣ, έδωσαν το παρόν στην  τελετή του Αγιασμού στο Μουσικό Σχολείο, το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών και το  9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. 

Η κ. Μητλιάγκα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για την ημέρα των  αγιασμών στα σχολεία: 

«Στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, τους  εργαζόμενους σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, στην πόλη και  τα χωριά και στους γονείς, εύχομαι ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά που  ξεκινά, να είναι γόνιμη, δημιουργική, και γεμάτη πρόοδο για όλους. Για τους μικρούς μαθητές που περνούν πρώτη φορά την μεγάλη πόρτα του  σχολείου ξεκινά ένα ταξίδι γνώσης, αλλά παράλληλα και το ταξίδι μιας  νέας ζωής εκτός σπιτιού. Το πολύ όμορφο ταξίδι συνεχίζεται όμως και για  τα παιδιά που μεγαλώνουν και συνεχίζουν τον δικό τους δρόμο στο  μονοπάτι της σχολικής ζωής. 

Ως επικεφαλής του συνδυασμού “ΕΝΤΟΣ” για τον Δήμο Σερρών,  υπόσχομαι σε όλους, γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικούς ότι θα  καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε διασφαλίσουμε τις καλύτερες  συνθήκες για όλους. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται να περάσει την πόρτα  του σχολείου του. Η ασφάλεια των μαθητών είναι πάνω από όλα. 


Σε σχολεία για τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά η Βαρβάρα Μητλιάγκα

Καλή σχολική χρονιά»