- Διαφήμιση -

Σέρρες: Σεμινάρια κατάρτισης για 375 άνεργους και εργαζόμενους από την ΠΚΜ (video)

Σεμινάρια για 445 άνεργους και εργαζόμενους αποφάσισε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την υπογραφή πέντε αποφάσεων από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. 

Στις πέντε αποφάσεις, οι τρεις αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, όπου υπηρεσίες κατάρτισης και συμβουλευτικής θα λάβουν συνολικά 375 πολίτες, ενώ από τις δυο αποφάσεις για την Πιερία και τα Γιαννιτσά Πέλλας ωφελούμενοι θα είναι αντιστοίχως 40 και 35 πολίτες

Η περιοχή παρέμβασης περιλαμβάνει το σύνολο των περιοχών από τους Δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παπά, Ηράκλειας, Νέας Ζίχνης, Σιντικής. Από το Δήμο Σερρών περιλαμβάνονται όλες οι δημοτικές ενότητες εκτός από την πόλη των Σερρών καθώς και οι οικισμοί του Αγίου Ιωάννη, του Κάτω Μετοχίου, του Κρίνου και του Ξηροτόπου.

Σκοπός της παρέμβασης είναι η αναβάθμιση των προσόντων και δεξιοτήτων των εργαζομένων με στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση της εργασιακής τους θέσης. Οι ωφελούμενοι θα είναι εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους παραγωγής.

Οι διαδικασίες όλες θα γίνονται ηλεκτρονικά και θα υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σύμφωνα με τον κο Σπυρόπουλο

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version