Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23.7 C
Serres

Σέρρες: Στα όριά τους οι πελάτες των τραπεζών με τις προμήθειες – video

Όλο και πιο πολύ δυσαρεστημένοι είναι οι πελάτες των τραπεζών οι οποίοι αναγκάζονται να επιβαρύνονται με τις προμήθειες που τους επιβάλλονται ανάλογα με το είδος της συναλλαγής. Είναι απορίας άξιο λένε πως είναι δυνατόν την ώρα που πολλές επιχειρήσεις κλείνουν, αυτές να αυξάνουν τις προμήθειες τους.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βουλή προανήγγειλε πολύ σύντομα παρεμβάσεις από πλευράς της κυβέρνησης η οποία φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κλιμακώσει την πίεση προς τις τράπεζες για ουσιαστικές μειώσεις των προμηθειών και τόνωση της ρευστότητας προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι προμήθειες για μεταφορές χρημάτων, πληρωμές λογαριασμών, συνδρομές πιστωτικών καρτών και άλλες υπηρεσίες που επηρεάζουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην αντιπολίτευση χαρακτήρισε πυροτεχνήματα το αίτημα για έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών τα οποία δεν θα δώσουν απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Δείτε τι λένε οι Σερραίοι πολίτες στην κάμερα του Epiloges



Babis

ΣέρρεςΣέρρες: Στα όριά τους οι πελάτες των τραπεζών με τις προμήθειες -...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο 67χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη για κατασκοπεία

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο...

Υπόθεση κατασκοπείας στις Σέρρες – Συνελήφθη 67χρονος από την Γεωργία

Στη σύλληψη ενός 67χρονου αλλοδαπού για κατασκοπεία προχώρησαν χθες...

Πανηγύρι Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας 2025: Το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Από την Επιτροπή Πανηγύρεως Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας ανακοινώθηκε το...

Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών, ένα υπόγειο θαύμα – Δείτε video

Το Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα...

Τελευταία Νέα