Σέρρες: Στήνεται η Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία στην Ηράκλεια(video)“Μύρισε” Χριστούγεννα στην Ηράκλεια! Εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για να στηθεί η χριστουγεννιάτικη πολιτεία στο κέντρο της Ηράκλειας.

 

Το πρωί της Πέμπτης τα συνεργεία του Δήμου δούλευαν πυρετωδώς, στήνοντας τα σπιτάκια, τα οποία για τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσουν χώρους χαράς για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.

 

Τα λαμπιόνια τοποθετούνται στο δέντρο και σιγά σιγά η πλατεία μετατρέπεται σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

 

Θέλοντας να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό του, ο δήμος προτίμησε αν μην στολίσει στα τοπικά διαμερίσματα και να εξοικονομίσει χρήματα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι είναι σε θέση να αγοράσει ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις των παιδιών, ώστε να είναι άνετες και ασφαλείς


 

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία και την φιλαρμονική του δήμου να πεανίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ τα κάλαντα των Χριστουγέννων θα ψάλλουν οι μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολειού.

 

 

 

Ρεπορτάζ: Παρασκευή Κωνσταντινίδου
Εικονολήπτης: Γιώργος Βαγιωνάς

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *