Σέρρες : Τα προβλήματα παραμένουν και τα χιόνια στις αυλές – Η κατάσταση σήμερα στα σχολεία (video)

Τηλέμαχος, Σοφία, Υπατία. Είναι τα τρία καιρικά φαινόμενα που μας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες όμως τα προβλήματα παραμένουν κυρίως στις σχολικές μονάδες.

 

elections

Μάλιστα κάποιοι διευθυντές σχολικών μονάδων εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο προκειμένου σήμερα να μπορέσουν να υποδεχθούν τους μαθητές τους

 

Ήδη οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει οδηγίες να περιορίσουν τις μετακινήσεις των παιδιών τιςς αυλές , ώστε να μπορέσουν να διασφαλίσουν τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

 Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα συνεργεία των δήμων εργάζονται πυρετωδώς και τρέχουν και δεν προλαβαίνουν όπως θα λέγαμε απλά.

 

Πάντως όλοι εύχονται να υποχωρήσει το κύμα κακοκαιρίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

 


Νέο κύμα κακοκαιρίας πάντως αναμένεται από τις βραδινές ώρες σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Συγκεκριμένα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία από τις απογευματινές ώρες αναμένεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά, που το βράδυ θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

 

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τώρα λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές η χιονόνερο και χιονιά στα ορεινά – ημιορεινά. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *