Σέρρες: Θρήνος για τον Βαγγέλη Αλμπανάκη που έφυγε από την ζωή- “Το πάλεψες μέχρι τέλους, αλλά σε νίκησε!”

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στα 62 του ο Βαγγέλης Αλμπανάκης. Ο εκλιπών υπηρέτησε ως αστυνομικός και στη συνέχεια στήριξε τη σύζυγο του επιχειρηματικά στο χώρο των ασφαλειών

Το συγκινητικό μήνυμα της ιστοσελίδας foni-visaltias.gr:

“Τον αγαπημένο μας κουμπάρο και φίλο, Βαγγέλη Αλμπανάκη, μας στέρησε το τέρας του κορωνοϊού. Σε μία μάχη άνιση και άδικη βιάστηκε να μας αποχαιρετήσει σε ηλικία 62 ετών, ο λατρεμένος σύζυγος της Μαρίας, ο υπέροχος πατέρας του Γιώργου και του Στέλιου και αγαπημένος παππούς 4 εγγονιών. Δραστήριος άνθρωπος πάντα. Υπηρέτησε ως αστυνομικός και στη συνέχεια στήριξε τη σύζυγο του επιχειρηματικά στο χώρο των ασφαλειών.

Η Βισαλτία φτωχότερη. Έχασε ένα, ακόμη, παιδί της. Το αίσθημα της αδικίας μας ξεπερνάει τέτοιες στιγμές. Εκεί που όλα, λες, πως είναι στρωμένα και τακτοποιημένα, εκεί που τη μια μέρα γελάς με τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται αιφνίδια, σαν μαχαίρι στο στομάχι το κακό. Και τα παίρνει όλα. Αυτό που δεν μπορεί , όμως να πάρει, είναι το δικαίωμα να σε θυμόμαστε. Θα ζεις πάντα μέσα στα λόγια και την καρδιά μας.




Babis

Αναπαύσου εν ειρήνη!”

ΕλλάδαΣέρρες: Θρήνος για τον Βαγγέλη Αλμπανάκη που έφυγε από την ζωή- "Το...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα