Σέρρες: Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νιγρίτας έκοψε τη βασιλόπιταΗ κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας για την έναρξη της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νιγρίτας.

 

 

Την τελετή ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγος, ο οποίος ευχήθηκε δύναμη στο έργο του σχολείου, ως ένας πυρήνας αγάπης και μάθησης, ενώ συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτικούς για το πρόγραμμα και τις δράσεις του, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα αρωγής και συνεργασίας.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ, Αναστάσιος Λασπάς, προσέφερε στον Σεβασμιότατο χειροποίητη κατασκευή εκκλησίας των εκπαιδευομένων, εκφράζοντας ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησης.

 


Σέρρες: Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νιγρίτας έκοψε τη βασιλόπιτα

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Διευθυντής του Κ. Κ. Νιγρίτας, Παναγιώτης Ραδόπουλος, οι ιερείς της Νιγρίτας π. Γεώργιος και π. Βασίλειος.

 

«Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευόμενοι, εθελοντές, εκκλησία, κοινωνικοί φορείς, προσπαθούμε να υπηρετήσουμε την ευάλωτη κοινωνική ομάδα που απευθύνεται το σχολείο μας» τονίζουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

 

 

Views: 6

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *