Σέρρες : Υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ζίχνης ο Γιώργος Ντώνες


Eπιστολή με την οποία δηλώνει την κάθοδό του  στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλε ο Γιώργος  Ντώνες .Ο κος Ντώνες θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της παράταξης “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” του Δήμου Νέας Ζίχνης

 

 

(στην θέση  εκλιπόντος Ανδρέα Δαϊρετζή.) μετά την δήλωση αποχώρησης του νυν δημάρχου Παναγιώτη Πολυμέρη

 

Είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός  καθώς διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος για οκτώ (8) χρόνια και στο επάγγελμα είναι καθηγητής φυσικής Αγωγής  

Δείτε την  επιστολή με την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά του 

 

Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές και γενικώς το όλο εκλογικό σύστημα μέσα στο οποίο αυτές θα διεξαχθούν, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Πλέον, αυτό που περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται είναι η ανάγκη για τη σύναψη συμμαχιών, για τη σύνθεση απόψεων και για την εξασφάλιση συναίνεσης που θα επιλύσουν τα κάθε λογής προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες

 

. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να αποκτήσει πιο αναβαθμισμένο ρόλο, περισσότερο αυτόνομο και πάντως πιο ανεξάρτητο.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται δηλώνω «παρών» και καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δήμαρχου του Δήμου Νέας Ζίχνης ζητώντας την ψήφο και τη στήριξη των συμπολιτών μας.
Βασικός στόχος τόσο εμού όσο και των συνεργατών μου είναι να κινητοποιήσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να αξιοποιήσουμε ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, ανιδιοτελείς με διάθεση και θέληση, οι οποίοι θα προτάξουν το συλλογικό καλό και θα προσφέρουν στον τόπο μας, συνεχίζοντας την παρακαταθήκη και το έργο που άφησε ο αείμνηστος Ανδρέας Δαίρετζής.
Δεσμευόμαστε ότι, απαλλαγμένοι από ιδεολογικοπολιτικές προκαταλήψεις και αγκυλώσεις, ακολουθώντας την οδό της συνέπειας, της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και με καθημερινή επαφή και διάλογο με τους πολίτες, θα δημιουργήσουμε ένα Δήμο, που αφενός θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών και θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και αφετέρου θα διαμορφώσει εκείνες τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και προοπτική.

Καλώ όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες να συστρατευτούν μαζί μας και να στηρίξουν την προσπάθειά μας για να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο Νέας Ζίχνης με δημοκρατική διοίκηση και χωρίς αποκλεισμούς. Ένα Δήμο, που θα σέβεται και θα εξυπηρετεί ΟΛΟΥΣ τους πολίτες.

ΝΤΩΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *