Μπάρμπεκιου διαμαρτυρίας ενάντια στην παράνομη μετανάστευση στη χώρα διοργανώνουν σήμερα μέλη της ομάδας “Ενωμένοι Μακεδόνες”, στην περιοχή των Διαβατών.   Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, η εκδήλωση, η οποία έχει προγραμματιστεί ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Μπάρμπεκιου διαμαρτυρίας ενάντια στην παράνομη μετανάστευση στη χώρα διοργανώνουν σήμερα μέλη της ομάδας “Ενωμένοι Μακεδόνες”, στην περιοχή των Διαβατών.

 

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, η εκδήλωση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, θα περιέχει “άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ!” και το μήνυμα αυτής ότι “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: “Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τις ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας”!

 

Αντισυγκέντρωση μπροστά στο Αναγνωστοπούλου

Την ίδια ώρα, σε συγκέντρωση ενάντια στο «μπάρμπεκιου» που διοργανώνουν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» καλεί η ΚΕΕΡΦΑ, έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων των Διαβατών.

 

Στην ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή αναφέρει:

«Η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης χαιρετίζει τους εκατοντάδες διαδηλωτές και διαδηλώτριες που γέμισαν τους δρόμους της Νεάπολης την Παρασκευή 8/11 για να δώσουν το μήνυμα ότι ο ρατσισμός δεν θα περάσει. Αυτή η μαζική κινητοποίηση ήταν η πρώτη απάντηση του κόσμου της περιοχής στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε προσφυγόπουλο από “γνωστούς-άγνωστους” φασίστες που δεν δίστασαν να βάλουν στο στόχαστρό τους ένα μαθητή της Α Γυμνασίου, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Η ΚΕΕΡΦΑ ήταν εκεί και διαδήλωσε μαζί με τους εκπαιδευτικούς της Γ ΕΛΜΕ, τις δημοτικές και αντιφασιστικές κινήσεις και τις οργανώσεις της αριστεράς και δώσαμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι στεκόμαστε πλάι στους πρόσφυγες και μετανάστες και απέναντι στο φασισμό.

Advertisement
Babis

»Συνεχίζουμε! Η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει το μισάνθρωπο «μπάρμπεκιου» που ανακοίνωσαν ότι θα οργανώσουν οι ακροδεξιοί «Ενωμένοι Μακεδόνες» έξω από το camp προσφύγων στα Διαβατά. Η κινητοποίησή τους έχει ξεκάθαρα ρατσιστικά χαρακτηριστικά αφού αποβλέπει στην προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος ανθρώπων που έφυγαν από τις χώρες τους κυνηγημένοι από τον πόλεμο και τη φτώχεια. Αυτή τη θλιβερή εκστρατεία παλιανθρωπιάς έσπευσαν να στηρίξουν στελέχη της ΝΔ όπως ο Κυρανάκης ως δήθεν … αντίσταση στην προσπάθεια απαγόρευσης κατανάλωσης χοιρινού κρέατος. Γρήγορα βέβαια τα στελέχη της ΝΔ άρχισαν να τα μαζεύουν όταν κατάλαβαν ότι η ρατσιστική εκστρατεία τους γύριζε μπούμερανγκ παρά τη συστηματική υστερία των κυρίαρχων ΜΜΕ που χύνουν καθημερινά το ρατσιστικό δηλητήριο της ισλαμοφοβίας απέναντι στους πρόσφυγες που δήθεν έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα από τις χώρες τους για να … αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας.

 

πηγή thestival.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος - Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

13/01/26 12:12 πμ

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος – Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

Σωκράτης Φάμελλος; «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

13/01/26 12:00 πμ

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

12/01/26 11:59 μμ

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

12/01/26 11:58 μμ

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

12/01/26 11:57 μμ

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

12/01/26 11:55 μμ

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

Η Ai, η χιμπατζής-"θαύμα" πέθανε σε ηλικία 49 ετών

12/01/26 11:53 μμ

Η Ai, η χιμπατζής -“θαύμα” πέθανε σε ηλικία 49 ετών

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

12/01/26 11:52 μμ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

12/01/26 11:51 μμ

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ - Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

12/01/26 11:46 μμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ – Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη "Αλησμόνητες Πατρίδες" - video

12/01/26 8:16 μμ

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη “Αλησμόνητες Πατρίδες” – video

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία - Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες - video

12/01/26 8:10 μμ

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία – Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – video