-Διαφήμιση-

Σιντική: Όχι στην κλειστή δομή στην Ροδόπολη (video)

Σιντική: Όχι στην κλειστή δομή στην Ροδόπολη

ΟΧΙ» στη λειτουργία του στρατοπέδου «Βασιλειάδη» ως  κλειστή δομή προσφύγων και μεταναστών είπε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Σιντικής στην έκτακτη συνεδρίασή του.

 

Το σώμα επανέλαβε στην ουσία για μία ακόμη φορά τις αποφάσεις του, το 2015, 2016 και 2019. Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε πως δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για τη λειτουργία κλειστής δομής μεταναστών στη Ροδόπολη και πως πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη

Όλοι οι επικεφαλής των αντιπολιτευομένων παρατάξεων, δήλωσαν την αντίθεσή τους στην προοπτική λειτουργίας κλειστού κέντρου μεταναστών στη Ροδόπολη.

Η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μαρία Ιωαννίδου, αφού διευκρίνισε πως είναι και η ίδια αντίθετη στη δημιουργία κλειστού κέντρου στη Ροδόπολη, ζήτησε την κατάθεση ξεχωριστού ψηφίσματος, στον οποίο θα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το λόγο πήρε και ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, ο οποίος τόνισε η εκκλησία είναι υποχρεωμένη να στηρίξει το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής και όποια απόφαση λάβει ωστόσο για το θέμα είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Κώστα Καραμανλή.

 

 

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version