Σίσσυ Χρηστίδου – Πήγε καλεσμένος από την απέναντι εκπομπή: «Για να ψυχογραφήσουμε τον εχθρό»

“Δεν με αφήσατε να το πουλήσω όπως θα ήθελα. Θα μπορούσε να είχε έρθει ο Μάνεσης ή οι Weekenders, να κάναμε μία σύνδεση”.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (21/12) ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, αφού ολοκλήρωσε τα τηλεοπτικά του καθήκοντα στο πλευρό της Ζωής Κρονάκη, πέρασε… απέναντι και κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» δίνοντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Advertisement

«Δεν με αφήσατε να το πουλήσω όπως θα ήθελα. Θα μπορούσε να είχε έρθει ο Μάνεσης ή οι Weekenders, να κάναμε μία σύνδεση. Έρχεται αυτό το αγόρι εδώ […] και μας «γαργαλάει» το γεγονός ότι κάνει εκπομπή και λίγο απέναντί μας. Κάτσε να ψυχογραφήσουμε τον… εχθρό», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου προκαλώντας τον καλεσμένο της στο πλατό.

«Είναι διαφορετικό το ζωντανό. Μου αρέσει πολύ, γιατί υπάρχει μια πολύ ωραία ομάδα πίσω από όλο αυτό. Είμαι πολύ καλά, η Ζωή με έχει αγκαλιάσει, έχουμε βρει τους κώδικές μας. Έχουμε καλή συνεργασία», δήλωσε στη συνέχεια ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Ως προς την σκαλέτα εμπλέκομαι τόσο πόσο μου επιτρέπει η συνείδηση μου. Είναι πιο έμπειρα τα παιδιά από μένα, τους έχω εμπιστοσύνη. Είμαι ένας τηλεθεατής που συνομιλεί εκείνη την ώρα, τοποθετούμαι και έτσι πορεύομαι», πρόσθεσε ο ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου για την εμπειρία του από την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ.

Advertisement
MEGA

«Δεν ξέρω γιατί ένας ηθοποιός να μην κάνει εκπομπή. Κάποιοι άνθρωποι είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έχουν μία άποψη, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται με όποιον τρόπο θέλει. Δεν έχω πιεστεί σχετικά με τα όσα λέγονται για συμμετοχή ηθοποιών στην παρουσίαση. Τα πιστεύω αυτά που λέω. Γενικότερα είμαι ντροπαλός. Ίσως γι’ αυτό επέλεξα αυτό το επάγγελμα, γιατί ίσως με απενοχοποιεί», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Ιορδανίδης.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

05/08/25 8:55 πμ

Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 06 Αυγούστου

05/08/25 8:51 πμ

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 6 Αυγούστου

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

05/08/25 8:46 πμ

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

05/08/25 8:37 πμ

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

05/08/25 8:33 πμ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας

05/08/25 8:25 πμ

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

05/08/25 8:25 πμ

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

05/08/25 8:12 πμ

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα “κόκκινα” τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

05/08/25 9:49 πμ

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα κόκκινα τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

05/08/25 7:57 πμ

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

04/08/25 10:54 μμ

Τα Κάτω Πορόια Σερρών μετατρέπονται σε ντεκόρ κινηματογραφικής ταινίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι επενδύσεις στην άμυνα και την ασφάλεια έχουν καταστεί ευρωπαϊκή προτεραιότητα

04/08/25 10:39 μμ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην εταιρεία δορυφόρων ICEYE- Τα σχεδιά της για την Ελλάδα