Ως «κρεσέντο πολιτικού σουρεαλισμού» χαρακτηρίζει την συνέντευξη τύπου του Αλ. Χρυσάφη η νέα Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα. Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για «έλλειψη μέτρου στον τρόπο ... Περισσότερα

 Δήλωση της κ. Β. Μητλιάγκα για την ένσταση που κατέθεσε ο συνδυασμός του κ. Χρυσάφη

Epiloges Press

Epiloges Press

Ως «κρεσέντο πολιτικού σουρεαλισμού» χαρακτηρίζει την συνέντευξη τύπου του Αλ. Χρυσάφη η νέα Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα. Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για «έλλειψη μέτρου στον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας από τη δημοτική αρχή, έλλειψη αυτοκριτικής και προσπάθεια χρησιμοποίησης του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου Σερρών ως εξιλαστήριου θύματος για τη διοίκηση και τις επιλογές της δημοτικής αρχής».

Advertisement
 

«Προεκλογικά ζήσαμε μια διεστραμμένη υπερβολή, που βόλευε την Συμμαχία Σερραίων του κ. Α. Χρυσάφη και νόμιζαν ότι τους εξυπηρετούσε. Χθες ξαναζήσαμε ένα κρεσέντο πολιτικού σουρεαλισμού. Φαίνεται ότι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι εδώ και καιρό έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία και τους πολίτες» υποστηρίζει –μεταξύ άλλων – στην ανακοίνωσή της- η κα Μητλιάγκα χαρακτηρίζοντας «χυδαίο ψέμα παραπληροφόρησης και απόπειρας χειραγώγησης των δημοτών» τις αναφορές-κατηγορίες του κ.Χρυσάφη προς την παράταξή της για δήθεν εμπλοκή της οικογένειάς του κατά την προεκλογική περίοδο.

Ολόκληρη η ανάρτηση της νέας δημάρχου Σερρών

Παρακολουθώντας τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Σερρών κ. Α. Χρυσάφη, διαπιστώνουμε ότι χάθηκε το μέτρο. Είναι βέβαιο ότι με την απαραίτητη απόσταση του χρόνου, που δείχνει επιείκεια ειδικά στις μικρότητες των ανθρώπων, όλοι και όλα θα επαναξιολογηθούν.

Δεσμευόμαστε ότι ως η νέα Δημοτική Αρχή, θα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την αίσθηση του μέτρου που πρέπει να διακρίνει όσους ασκούν εξουσία. Κι αυτό γιατί έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της κοινωνίας που μας παρακολουθεί, αλλά και την αίσθηση του καθήκοντος, της κοινής λογικής και του βάρους από το μέγεθος των ζητημάτων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Προεκλογικά ζήσαμε μια διεστραμμένη υπερβολή, που βόλευε τη Συμμαχία Σερραίων του κ. Α. Χρυσάφη και νόμιζαν ότι τους εξυπηρετούσε.

Χθες ξαναζήσαμε ένα κρεσέντο πολιτικού σουρεαλισμού. Φαίνεται ότι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι εδώ και καιρό έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία και τους πολίτες.

Ο ιστορικός του μέλλοντος διαβάζοντας όλα όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί και ανακοινωθεί, ελπίζουμε να είναι επιεικής στην κρίση του.

Εμείς που τα γνωρίζουμε, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Λυπόμαστε.

Advertisement
ΔΕΗ

Θα ήταν αρκετό, ένα απλό «κάναμε λάθη, άνθρωποι είμαστε, απολογούμαστε».

Εμείς ως παράταξη δεν έχουμε καμία διάθεση να ανοίξουμε καυγά με το χθες. Οι εκλογές έχουν τελειώσει.

Καταλήγοντας, ως νέα Δημοτική Αρχή τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι το στελεχιακό δυναμικό, οι υπάλληλοι του Δήμου Σερρών δεν είναι τα εξιλαστήρια θύματα οποιαδήποτε δημοτικής αρχής.

Για μας, είναι οι αυριανοί συνεργάτες που θα κληθούν να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και αυτοί στην ανάταξη του Δήμου Σερρών.

ΥΓ: Μόνο θλίψη προκαλούν οι πρωτοφανείς αναφορές-κατηγορίες του απερχόμενου δημάρχου προς την παράταξή μας για δήθεν εμπλοκή της οικογένειάς του στην προεκλογική περίοδο. Ουδέποτε φυσικά αυτό συνέβη. Πρόκειται για ένα ακόμη ψέμα που προστίθεται, και μάλιστα με χυδαίο τρόπο, στον μακρύ κατάλογο ψεμάτων, παραπληροφόρησης και απόπειρας χειραγώγησης των δημοτών.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγκέντρωση φιαλών αίματος σε εθελοντική αιμοδοσία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

23/12/25 11:28 μμ

Συγκέντρωση φιαλών αίματος σε εθελοντική αιμοδοσία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Αυξημένη η παρουσία παιδιών που επαιτούν στις γιορτές-H AΡΣΙΣ προτρέπει τους πολίτες να μην δίνουν χρήματα

23/12/25 11:24 μμ

Αυξημένη η παρουσία παιδιών που επαιτούν στις γιορτές-H AΡΣΙΣ προτρέπει τους πολίτες να μην δίνουν χρήματα

O ρόλος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην εποχή της ψηφιακής μάθησης

23/12/25 11:17 μμ

O ρόλος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην εποχή της ψηφιακής μάθησης

Μ. Θεμιστοκλέους για γρίπη: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας - Το σύστημα υγείας είναι προετοιμασμένο

23/12/25 11:13 μμ

Μ. Θεμιστοκλέους για γρίπη: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας – Το σύστημα υγείας είναι προετοιμασμένο

Hellenic Train: Επιπλέον δρομολόγια ενόψει εορτών στον Οδοντωτό

23/12/25 11:10 μμ

Hellenic Train: Επιπλέον δρομολόγια ενόψει εορτών στον Οδοντωτό

Νέα ποινική δίωξη στον Ράσελ Μπραντ για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο γυναικών

23/12/25 11:05 μμ

Νέα ποινική δίωξη στον Ράσελ Μπραντ για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο γυναικών

Νομοσχέδιο του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας «Ενεργή Μάχη» - Τι περιλαμβάνει

23/12/25 10:01 μμ

Νομοσχέδιο του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας «Ενεργή Μάχη» – Τι περιλαμβάνει

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ

23/12/25 9:54 μμ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ

Τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στα Ενοριακά Συσσίτια και τις Τράπεζες Τροφίμων των Αγίων Πάντων και του Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης

23/12/25 9:50 μμ

Τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στα Ενοριακά Συσσίτια και τις Τράπεζες Τροφίμων των Αγίων Πάντων και του Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης

Πτώση ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ στα Ιλίσια - Ένας σοβαρά τραυματίας

23/12/25 9:44 μμ

Πτώση ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ στα Ιλίσια – Ένας σοβαρά τραυματίας

Δωρεά 10.000 ευρώ στον Σύλλογο ΑμεΑ «Το Εργαστήρι»

23/12/25 9:41 μμ

Δωρεά 10.000 ευρώ στον Σύλλογο ΑμεΑ «Το Εργαστήρι»

Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο

23/12/25 9:35 μμ

Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο