Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
25.9 C
Serres

Σκυλίτσα «Χάτσικο» στον Βόλο: Περιμένει πέντε χρόνια το αφεντικό της που πέθανε

Μία ιστορία «Χάτσικο» διαδραματίζεται στον Βόλο, όπου μία σκυλίτσα περιμένει έξω από το νοσοκομείο το αφεντικό της το οποίο έφυγε από τη ζωή εδώ και πέντε χρόνια.

 

Το γεγονός έκανε γνωστό μέσω Facebook μία κάτοικος της πόλης, ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες με τον σκύλο να στέκεται έξω από το νοσοκομείο.

 


Babis


Όπως αναφέρει η ίδια, το σκυλάκι λέγεται Τζωρτζίνα «και εδώ και 5 χρόνια που πέθανε ο κηδεμόνας της μέσα στο νοσοκομείο, περιμένει εκεί» και συμπληρώνει για τη συγκινητική ιστορία: «κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω».

Μάλιστα, μέσω της δημοσίευσης ζητείται και κάποιος για να πάρει υπό την προστασία του την Τζωρτζίνα.

 

ΕλλάδαΣκυλίτσα «Χάτσικο» στον Βόλο: Περιμένει πέντε χρόνια το αφεντικό της που πέθανε

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαρέματος με φελλό στη Νέα Παραλία

Σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί το 12ο Πανελλήνιο...

“Εφυγε” ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός

“Έφυγε” από την ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός, αδελφός...

Το περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας: Ένας φυσικός θησαυρός

Μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας, στην...

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Τελευταία Νέα