Σμαράγδα Καρύδη: Μας έπιασαν τα ΜΑΤ και μας πήγαν στην Ασφάλεια

Συνέντευξη στο περιοδικό Grande παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, κάνοντας μία απρόσμενη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τη σύλληψή της από τα ΜΑΤ και ο λόγος μας εξέπληξε.

 

 

«Είχα κάνει κοπάνα από τα αγγλικά για να πάω με μια φίλη μου και τρία αγόρια στο λόφο του Στρέφη. Τρώγαμε πατατάκια και πετούσαμε πέτρες σ’ έναν γλόμπο που είχαμε βάλει στόχο! Δεν είχαμε ιδέα πως την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω άλλοι έριχναν μολότοφ και καδρόνια στο Χημείο! Τα χάσαμε όταν κάποιοι πέρασαν βολίδα από μπροστά μας φωνάζοντας «Τρέξτε, έρχονται τα ΜΑΤ». Μας έπιασαν και μας πήγαν στην Ασφάλεια μαζί με τους ταραξίες. Στις πέντε το πρωί ήρθε η μητέρα μου να με πάρει από την Ασφάλεια. Τη θυμάμαι να κρατάει ένα σάντουιτς για μένα. Ήταν τσαντισμένη, αλλά εμείς το διασκεδάζαμε πολύ!»

Ακόμη, η ηθοποιός εξομολογήθηκε την μεγαλύτερη εφηβική της τρέλα.


Babis


«Στα δεκάξι μου πήγα για δέκα μέρες διακοπές στην Κρήτη, για πρώτη φορά χωρίς τους γονείς μου. Με έναν φίλο μου Κρητικό που τον γνώριζαν. Μου άρεσε τόσο, που αποφάσισα να μείνω περισσότερο. Οι γονείς μου διαφωνούσαν, έτσι δεν μου έστειλαν χρήματα. Τότε έπιασα δουλειά. Σερβιτόρα σε καφέ δίπλα στη θάλασσα. Έχανα όμως το πρωινό μπάνιο, και έτσι προτίμησα να φτιάχνω κοκτέιλ σε ντίσκο. Επέστρεψα στο σπίτι την ημέρα που στο σχολείο είχαν αγιασμό. Η μάνα μου είχε τρελαθεί από την αγωνία της, καθώς ξεχνούσα ακόμα και να τους τηλεφωνήσω. Αν είχα παιδί σήμερα και μου φερόταν έτσι, θα είχα σαλτάρει.

Ιδανικός άντρας

«Μου άρεσε τότε ο προχωρημένος και ψαγμένος. Ο λίγος αλήτης, λίγο μελαγχολικός και βίαιος, λίγο με στυλ κατεστραμμένου, πως δηλαδή κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει. Από αυτούς πού μεγαλώνοντας έτσι και τους συναντήσεις λες: «Τι είναι τούτο, Παναγία μου!». Δεν μου άρεσαν στην εφηβεία οι φλώροι, οι μαλθακοί, τα παιδάκια της μαμάς».

Πηγή Grande

ΠολιτισμόςΣμαράγδα Καρύδη: Μας έπιασαν τα ΜΑΤ και μας πήγαν στην Ασφάλεια

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Έθιμα του Μάη: Ο Ζαφείρης, τα μαγικά ξόρκια & το αμίλητο νερό

 Η Πρωτομαγιά έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα και είναι από τις ελάχιστες γιορτές χωρίς θρησκευτικό περιεχόμενο που έχουν διατηρηθεί ως τις μέρες μας. Στην αρχαιότητα οι εκδηλώσεις γίνονταν είτε για τη Θεά Δήμητρα, είτε για τον Διόνυσο και

Διεθνής Έκθεση Φωτογραφίας «Time to Show My Art 2025 Athens Edition» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Μετά τις δύο πρώτες επιτυχημένες διεθνείς φωτογραφικές εκθέσεις που...

Ακυρώνονται οι παραστάσεις «Σπυριδούλες» λόγω ανωτέρας βίας

Ματαιώνονται οι έξι παραστάσεις του έργου «Σπυριδούλες», που ήταν...

Ξάνθη: Έργα προστασίας στο Ιερό της Δήμητρας και της Κόρης, στα Άβδηρα

Στο κύριο πρόγραμμα που υλοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού στην...

Τελευταία Νέα