Σοκ στην Πάτρα – Συνταξιούχος αστυνομικός νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από τσίμπημα σφήκας

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μία συνταξιούχος αστυνομικός από την Πάτρα η οποία δέχθηκε τσίμπημα εντόμου, πιθανόν σφήκας, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, το περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στην παραλία του Λόγγου όταν η γυναίκα δέχθηκε το τσίμπημα της σφήκας με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ και απόφραξη της τραχείας.

 

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφθασε με καθυστέρηση. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η γυναίκα υπέστη και ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο.



Babis

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου, έπειτα στο Ρίο και κατέληξε τελικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με το Ιατρικό προσωπικό η ανακοπή εντός του ασθενοφόρου επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας της.

 

enikos

ΕλλάδαΣοκ στην Πάτρα - Συνταξιούχος αστυνομικός νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Εικόνα εγκατάλειψης σε χωριά της Φλώρινας – Η ανεργία διώχνει τους νέους

Δρόμοι έρημοι, κτίρια εγκαταλελειμμένα και σχολεία κλειστά αντικρίζει κανείς...

Στη φυλακή προπονητής πολεμικών τεχνών για κατάχρηση ανήλικης

Στη φυλακή οδηγήθηκε 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται...

Τελευταία Νέα