Απίστευτο σοκ στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε την Τετάρτη (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα προκαλώντας ανείπωτη θλίψη. Οι πληροφορίες γύρω ... Περισσότερα

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Απίστευτο σοκ στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε την Τετάρτη (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα προκαλώντας ανείπωτη θλίψη.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικεία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή. 

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ, ωστόσο η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Στο σπίτι του άνθρωποι και παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στην οικία του Μπάλντοκ και είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί.

Συντετριμμένοι ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη σε ένα απ’ τα πιο αγαπητά πρόσωπα στα αποδυτήρια της ομάδας. Αρκετοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Βιλένα και Μάγκνουσον συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το σπίτι στη Γλυφάδα που βρέθηκε η σορός του Μπάλντοκ, ενώ σε κατάσταση «σοκ» ήταν κι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από φιλικό πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το πιστέψει. 

Με μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Αγγλία 

Απόλυτα σοκαρισμένοι ήταν στο άκουσμα της είδησης και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρίσκονται στο Λονδίνο για τον αγώνα της «γαλανόλευκης» ομάδας με την Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο Μπάλντοκ άλλωστε, ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής την τελευταία διετία και αν δεν αντιμετώπιζε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε απ’ τον Μάρτη κι έπειτα, μέχρι την επιστροφή του στα ματς των «πράσινων», πιθανότατα θα βρισκόταν μαζί με την ελληνική ομάδα στο Λονδίνο.

Advertisement
MEGA

Οι παίκτες της Εθνικής θα αγωνιστούν στο ματς με την Αγγλία φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (13/10), στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ζήτησε ενός λεπτού σιγή απ’ την Euroleague η ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σοκαρισμένη απ’ την τραγική είδηση του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, κατέθεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (9/10) αίτημα στην Euroleague, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 31χρονου διεθνή στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (10/10) για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Αίτημα που αναμένεται να γίνει αποδεκτό.

Η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε μήνυμά της στα social media, εξέφρασε με τη σειρά της την οδύνη της, γράφοντας: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ»

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ  

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993. Είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μίλτον Κέιν Ντονς, όπου έκανε και το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε αναμέτρηση απέναντι στην Μπράιτον.
Με το βρετανικό σύλλογο κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, μέχρι το 2017. Στη διάρκεια αυτής της επταετίας παραχωρήθηκε ως δανεικός στις Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 εντάχθηκε με μεταγραφή στο δυναμικό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την φανέλα της οποίας φόρεσε συνολικά 219 φορές, εκ των οποίων οι 83 ήταν στην Premier League, πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023, καθώς και δύο ανόδους από την Championship στην Premier League.
Από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σ. Φάμελλος: Ακραία και τοξική η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

26/08/25 11:36 μμ

Σ. Φάμελλος: Ακραία και τοξική η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ρένια Λουιζίδου για το “Σόι σου”: Γίνεται κατάχρηση όταν υπάρχουν τρεις επαναλήψεις ημερησίως

26/08/25 11:31 μμ

Ρένια Λουιζίδου για το “Σόι σου”: Γίνεται κατάχρηση όταν υπάρχουν τρεις επαναλήψεις ημερησίως

Νεκρό δέρμα στα πόδια: Πως να το απομακρύνετε με απλούς τρόπους στο σπίτι

26/08/25 11:24 μμ

Νεκρό δέρμα στα πόδια: Πως να το απομακρύνετε με απλούς τρόπους στο σπίτι

Επιστροφή στη δουλειά μετά τις διακοπές: 7 συμβουλές για να διαχειριστείτε το άγχος

26/08/25 11:17 μμ

Επιστροφή στη δουλειά μετά τις διακοπές: 7 συμβουλές για να διαχειριστείτε το άγχος

Θεσσαλονίκη: Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το Flyover- Αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο «μπλε» καλούπι

26/08/25 10:50 μμ

Θεσσαλονίκη: Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το Flyover- Αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο «μπλε» καλούπι

Συναντήσεις Όλγας Κεφαλογιάννη με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Νότιας Κορέας

26/08/25 10:42 μμ

Συναντήσεις Όλγας Κεφαλογιάννη με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Νότιας Κορέας

Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων - Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

26/08/25 10:34 μμ

Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων – Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 27 Αυγούστου

26/08/25 10:33 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 27 Αυγούστου

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

26/08/25 10:29 μμ

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Από το 8ωρο στο 13ωρο - Η ΝΔ ξηλώνει τα εργασιακά δικαιώματα

26/08/25 10:21 μμ

ΠΑΣΟΚ: Από το 8ωρο στο 13ωρο – Η ΝΔ ξηλώνει τα εργασιακά δικαιώματα

Γαλλία: Ποιες επιλογές έχει ο Μακρόν εάν πέσει η κυβέρνηση Μπαϊρού

26/08/25 10:16 μμ

Γαλλία: Ποιες επιλογές έχει ο Μακρόν εάν πέσει η κυβέρνηση Μπαϊρού

Κάρυανη Καβάλας: 76χρονη έχασε την ζωή της στην παραλία

26/08/25 10:10 μμ

Κάριανη Καβάλας: 76χρονη έχασε την ζωή της στην παραλία