12.1 C
Serres

Σταλακτή Ηλιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη- video

Date:

Καλεσμένη στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι με την Ελένη Μωραΐτη η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Σταλακτή Ηλιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με τον συνδυασμό “Συμμαχία Σερραίων” και τον Αλ.Χρυσάφη

Το Βιογραφικό της κας Ηλιοπούλου όπως το παρουσιάζει η ίδια στην σελίδα της

“Γεννήθηκα στις Σέρρες το 1983 και μεγάλωσα στην Κάτω Καμήλα Σερρών. Είμαι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού 3 ετών. Από το 2000 κατοικώ στην πόλη των Σερρών.

Αποφοίτησα από το ενιαίο Λύκειο Σκουτάρεως. Σπούδασα στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών με δύο κύριες ειδικότητες: προσαρμοσμένη φυσική αγωγή (ειδική αγωγή) και παραδοσιακούς χορούς. Συνέχισα με μεταπτυχιακές (MSc) σπουδές στην κινησιολογία ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Το 2009 αποφοίτησα από τη σχολή προπονητών Badminton της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Παρακολούθησα μαθήματα της σχολής Fitness School Grafts. Παράλληλα με τις σπουδές μου παρακολούθησα δύο χρόνια Νοηματική Γλώσσα. Και συμμετείχα σε ετήσιο σεμινάριο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα της Μαθησιακές Δυσκολίες Παιδιών.

Είμαι υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών και παράλληλα κάνω το δεύτερο μεταπτυχιακό στη Δημόσια διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Σταλακτή Ηλιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη- video

Από το 2005-2012 εργάστηκα εθελοντικά ως προπονήτρια Κολύμβησης στον Πανσερραϊκό ΑΜΕΑ, με συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις, ημερίδες, περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι εθελοντικά ως προπονήτρια Κολύμβησης στον σύλλογο Ανοιχτή Αγκαλιά Ν. Σερρών με τον οποίο συμμετείχαμε στους αγώνες special Olympics στο Λουτράκι τον Οκτώβριο του 2022. Εργάστηκα σε κατασκηνώσεις ως συνοδός ατόμων με αναπηρία. Από το 2015 μέχρι το 2022 εργαζόμουν ως υπεύθυνη – Γυμνάστρια μιας Δομής ΚΔΑΠ ΜΕΑ περιφερειακού Δήμου του Ν. Σερρών και το 2022-2023 εργάστηκα ως αναπληρώτρια Γυμνάστρια σε δημοτικά σχολεία της Β Θεσσαλονίκης.

Επίσης έχω έντονη δραστηριότητα σε θέματα πολιτισμού, σε λαϊκά πανηγύρια και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τέλος, έχω εργαστεί κατά καιρούς ως γυμνάστρια στους Δήμους Σκοτούσσας, Ηράκλειας, Βισαλτίας, Στρυμόνα, Καπετάν Μητρούση και Σκουτάρεως.

Σταλακτή Ηλιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη- video

Εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Σκουτάρεως του Δήμο Σερρών τον Νοέμβριο 2010 με τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη. Αιρετό μέλος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Σερρών από το 2011 έως 2023, αιρετό μέλος του Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε. 2015-2016 καθώς και αιρετό μέλος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2019-2023. Πρόεδρος του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Κάτω Καμήλας από το 2019 μέχρι και σήμερα. Διετέλεσα αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. των εργαζομένων κοινωνικών δομών Ν. Σερρών για 5 χρόνια από 2017-2021. Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Μακεδονία, υπήρξα μέλος στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.Σταλακτή Ηλιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη- video

“Οι δραστηριότητες μου ως δημοτική σύμβουλος Σερρών, επικεντρώθηκαν σε θέματα ισότητας, διαφάνειας, ίσων ευκαιριών, νεολαίας, αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής” θέματα καθημερινότητας.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ασχολήθηκα με την παράδοση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Έμαθα πως όλα τα παραπάνω γίνονται σκαλοπάτι για ένα όμορφο μέλλον. Το παρελθόν μας, η αξίες μας και ο λαϊκός μας πολιτισμός μπορούν να σταθούν σκαλοπάτι για το μέλλον. Για αρκετά χρόνια, είμαι δασκάλα παραδοσιακών χορών σε διάφορους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας και του Νομού μας.

Η διαρκής ενασχόλησή μου σε θέματα πολιτισμού-λαϊκού πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικής μέριμνας μου παρέχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσω και να διαχειριστώ όλες τις πτυχές τους με γνώση, εμπειρία και ευθύνη. Το σύνθημα είναι ένα: συνεργασία, σύνθεση, ενότητα, συστηματική δουλειά, σταθερή παρουσία δίπλα σε κάθε δημότη.

Η πολιτική είναι γένους θηλυκού. Για το λόγο αυτό και η παρουσία γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.”

Σταλακτή Ηλιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη- video

Δείτε τι είπε η κα Ηλιοπούλου στο Επιλογές για την νέα εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής και τους στόχους της

ΣέρρεςΣταλακτή Ηλιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη- video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών- Video

Η ετήσια εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το...

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο που αφορά τις καταθέσεις μαρτύρων αστυνομικών- Video

Μία ρύθμιση που αφορά τις καταθέσεις μαρτύρων αστυνομικών και...

Επιτυχημένος και φέτος ο χορός της Θρακικής Εστίας Σερρών -Video

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου για ακόμη...

Ομιλία με θέμα την κακοποίηση στο Νέο Σούλι Σερρών- Video

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η ενημερωτική...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα