Την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς μετά από ... Περισσότερα

Στήριξη Ν. Παππά σε Στ. Κασσελάκη. Οι δηλώσεις μετά τη συνάντηση τους στη Βουλή

Epiloges Press

Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς μετά από συνάντηση που είχαν οι δυο τους στη Βουλή. Κατά τις δηλώσεις που έκαναν μαζί μετά από τη συνάντηση τους, ο κ. Παππάς προανήγγειλε επίσης ότι εν συνεχεία θα εκδοθεί κοινή δήλωση τους.

Advertisement
 

«Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο εδώ στη Βουλή, είχαμε μια ξεκάθαρη, πολιτική, πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Το περιεχόμενο της συζήτησης, η οποία δεν είναι η πρώτη που κάνουμε -έχουμε ξανασυναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο και βεβαίως σήμερα από κοντά- θα το δείτε στην κοινή δήλωσή μας που θα εκδοθεί σε λίγο», είπε ο κ. Παππάς. Πρόσθεσε ότι «είναι προφανές, ενώπιον σας, ενώπιον του ελληνικού λαού, ενώπιον του δημοκρατικού κόσμου, ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξη μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον δεύτερο γύρο της Κυριακής». «Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης. Στέφανε καλή δύναμη», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας τη δήλωση του.

Από την πλευρά του ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξη σου κάνουμε το δεύτερο βήμα και την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, πάμε δυνατά για τη νίκη, για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος»./ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινή δήλωση N. Παππά – Στ. Κασσελάκη: Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία

Κοινή δήλωση με την οποία συστρατεύονται για « τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία » εξέδωσαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Παππάς,μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα.Και στην οποία ανακοίνωσε ο κ. Παππάς την στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. « Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη. Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έστειλαν μήνυμα ενότητας. Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο », σημειώνουν και τονίζουν: « Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης. Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως « υπερασπίζονται » την « εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019 » διεκδικώντας « λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου » και « την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και Δημοκρατία ».

Advertisement
MEGA

Εξάλλου, προσθέτουν: « Ξανακερδίζουμε τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή επιχειρηματικότητα » και « τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο ».

« Από σήμερα χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης. Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη », καταλήγει η δήλωση τους

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 3 Δεκεμβρίου

02/12/25 11:50 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 3 Δεκεμβρίου

Στην Ουάσινγκτον ο Σταύρος Παπασταύρου – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ

02/12/25 11:05 μμ

Στην Ουάσινγκτον ο Σταύρος Παπασταύρου – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ

Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π Δήμου Σερρών ενόψει της χειμερινής περιόδου

02/12/25 11:00 μμ

Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π Δήμου Σερρών ενόψει της χειμερινής περιόδου

Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

02/12/25 11:48 μμ

Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

Η οδήγηση με μπουφάν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ακόμη και με λίγα χιλιόμετρα

02/12/25 11:47 μμ

Η οδήγηση με μπουφάν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ακόμη και με λίγα χιλιόμετρα

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Σερρών στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Δημαρχείο

02/12/25 10:50 μμ

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Σερρών στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Δημαρχείο

Αρθρίτιδα – Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για υγιείς αρθρώσεις;

02/12/25 11:42 μμ

Αρθρίτιδα – Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για υγιείς αρθρώσεις;

Χατζηβασιλείου: Πού είναι τώρα η αντιπολίτευση που αποκαλούσε δήθεν «ενδοτική» την κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία;

02/12/25 10:39 μμ

Χατζηβασιλείου: Πού είναι τώρα η αντιπολίτευση που αποκαλούσε δήθεν «ενδοτική» την κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία;

Συντονισμός αγροτικών κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία – Αποφάσεις για τελωνείο Νίκης και Σιάτιστα

02/12/25 11:40 μμ

Συντονισμός αγροτικών κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία – Αποφάσεις για τελωνείο Νίκης και Σιάτιστα

Μαθητές κατά των τριπλών πανελλαδικών που θέλει η κυβέρνηση - Συντονισμός στις 13 Δεκεμβρίου

02/12/25 11:39 μμ

Μαθητές κατά των τριπλών πανελλαδικών που θέλει η κυβέρνηση – Συντονισμός στις 13 Δεκεμβρίου

Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα κρασιού με σπανάκι

02/12/25 11:37 μμ

Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα κρασιού με σπανάκι

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ-Ι. Καραποστολάκης μέλος Ορκωτών Λογιστών ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκε σε επιτήρηση δείχνει ότι κάναμε δουλειά. Καμία πολιτική παρέμβαση ή πίεση δεν είχα στο έργο μου

02/12/25 11:35 μμ

Εξεταστική-Ι. Καραποστολάκης: Το ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκε σε επιτήρηση δείχνει ότι κάναμε δουλειά. Καμία πολιτική παρέμβαση ή πίεση δεν είχα στο έργο μου