Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να επισκεφθεί υγειονομικές δομές της πόλης.Advertisement   Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (10:00), ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να επισκεφθεί υγειονομικές δομές της πόλης.

Advertisement
 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (10:00), το Κέντρο Υγείας Τούμπας, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο (11:00) και το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» (11:30), από όπου θα προβεί σε δηλώσεις προς τους στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο Δημαρχείο της πόλης, (12:15), μετά το πέρας της οποίας, επίσης, θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

φωτό αρχείου

Advertisement

 
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ