Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2/2023) η συνάντηση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά και του Προέδρου του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τους Σερραίους ... Περισσότερα

Στις Σέρρες ο Πρόεδρος του ΕΕΑ και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ - Σε ανοιχτό διάλογο με τους Σερραίους επαγγελματίες

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2/2023) η συνάντηση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά και του Προέδρου του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τους Σερραίους επαγγελματίες και τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των Σερρών, που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣΣ και του Προέδρου της, Σωτηρίου Κοτσαμπά.

Advertisement
 

Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι της ΟΕΒΕΣΣ, μέλη των Σωματείων και τα προεδρεία τους έδωσαν το παρών, προκειμένου να μάθουν τα προβλεπόμενα για τον Αναπτυξιακό Νόμο, τις 100 δόσεις, τις αλλαγές που θα επιφέρει το ψηφιακό ωράριο και να θέσουν τους προσωπικούς τους προβληματισμούς σχετικά με το μέλλον των επιχειρήσεων τους. 

Νωρίτερα μάλιστα ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ, Γιώργος Καββαθάς είχε συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Εστίασης των Σερρών για να συζητηθούν και να αναζητηθούν λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα, όπως το ενεργειακό και η διαχείριση του θέματος με τα τραπεζοκαθίσματα που αποτελεί αγκάθι για την εστίαση από τον τότε που έπαψε να ισχύει η ατελής παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων από τους δήμους. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και των δύο Προέδρων που προέταξαν μέσα από τα λεγόμενά τους τη στήριξη του Μικρομεσαίου επιχειρείν ως ζήτημα εθνικής σημασίας. Ζήτησαν ωστόσο από τα μέλη των Σωματείων και της Ομοσπονδίας πιο ενεργή συμμετοχή στα διεκδικούμενα, η οποία θα έχει όχι μόνο τη μορφή αιτημάτων, αλλά και αυτή της κατάθεσης προτάσεων.

Advertisement

Παρόντες την εκδήλωση ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, Αθανάσιος Μαλλιαράς, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα, κυρίους Μάκη Τενεκετζή και Γιώργο Ταϊρη, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Παράρτημα Ανατ. Μακεδονίας) Θεολόγης Βενέτης,  η Πρόεδρος του Σωματείου Φοροτεχνικών Ν. Σερρών Σύλβια Νησιούδη, ο συνεργαζόμενος πλέον με το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ για τον Νομό Σερρών, Οικονομολόγος, Κώστας Ζαγόρας, όλο το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ, και τα προεδρεία και εκπρόσωποι των Σωματείων της ΟΕΒΕΣΣ. 

Κατά την έναρξη της συνάντησης και πριν ξεκινήσει ο διάλογος ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σ. Κοτσαμπάς χάρισε στους δύο Προέδρους τιμητικά αλλά κυρίως συμβολικά 2 πένες, με την ευχή τα υπογραφόμενα που θα προκύψουν να είναι προς όφελος των επαγγελματιών.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βράστε μπρόκολο και κουνουπίδι χωρίς να μυρίσει άσχημα το σπίτι

25/10/25 12:34 μμ

Βράστε μπρόκολο και κουνουπίδι χωρίς να μυρίσει άσχημα το σπίτι

Μήλα με κανέλα και μέλι

25/10/25 12:32 μμ

Μήλα με κανέλα και μέλι

Άγιος Δημήτριος: Γιατί θεωρείται προστάτης της Θεσσαλονίκης

25/10/25 12:08 μμ

Άγιος Δημήτριος: Γιατί θεωρείται προστάτης της Θεσσαλονίκης

Καζαντζάκης, ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως

25/10/25 11:52 πμ

Καζαντζάκης, ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως

Σέρρες: Δράση για την παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού - video

25/10/25 11:13 πμ

Σέρρες: Δράση για την παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού – video

Δήμος Σερρών: Ομόφωνα ναι η υποβολή αιτήματος στη ΔΥΠΑ για το πρόγραμμα ανέργων ΑμεΑ

25/10/25 11:03 πμ

Δήμος Σερρών: Ομόφωνα ναι η υποβολή αιτήματος στη ΔΥΠΑ για το πρόγραμμα ανέργων ΑμεΑ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 25 Οκτωβρίου

25/10/25 10:54 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 25 Οκτωβρίου

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

25/10/25 10:51 πμ

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Το “Κέντρο Μνήμης Μπέλλες Β΄ Π.Π.” άνοιξε τις πύλες του στο Νέο Πετρίτσι

25/10/25 10:44 πμ

Το “Κέντρο Μνήμης Μπέλλες Β΄ Π.Π.” άνοιξε τις πύλες του στο Νέο Πετρίτσι

4 χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

25/10/25 10:28 πμ

4 χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Μουλάρια και κορμοί δέντρων - Υλοτόμοι στα ψηλά του Βοΐου

25/10/25 10:20 πμ

Μουλάρια και κορμοί δέντρων – Υλοτόμοι στα ψηλά του Βοΐου

"Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι": Το τραγικό τέλος της γυναίκας με την "βελούδινη φωνή του ραδιοφώνου"

25/10/25 10:12 πμ

“Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι”: Το τραγικό τέλος της γυναίκας με την “βελούδινη φωνή του ραδιοφώνου”